15 / 05 / 2024

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat nerede

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat nerede

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alpaslan Masır tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dicle Bir İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şükriye Komut tarafından kuruldu.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

İlendemli İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlendemli İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya İlendemli tarafından kuruldu.

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ct İstanbul Yapı İnşaat Ve Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Coşkun Nal, Taşkın Nal ve Caner Nadas ortaklığında kuruldu.

Kib İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kib İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mehmet Halit Armut tarafından kuruldu.

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amb İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Atilla Akyürek tarafından kuruldu.

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat nerede Haberi

Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat nerede


Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Alpaslan Masır tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.


Yalıtımsa Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu: 

İNŞAAT MALZEMELERİ  1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,şirket adına arazi ve arsalar almak,bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde veyurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve edindiklerini kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde ,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve...