05 / 05 / 2024

yalnızbağ toki başvuruları 2017

yalnızbağ toki başvuruları 2017

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ'daki 136 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 15 Şubat'ta başlamıştı.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Erzincan Yalnızbağ TOKİ'de yer alan 95 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Projedeki konutların fiyatları 117 bin 598 TL ile 145 bin 431 TL arasında farklılık gösteriyor.

Yalnızbağ TOKİ başvuru tarihleri 2017 ne zaman?

TOKİ Yalnızbağ projesinde 3 oda 1 salon daireler yer alıyor, projedeki 95 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlayacak.

Yalnızbağ TOKİ başvuru tarihleri 2017!

Yalnızbağ TOKİ başvuru tarihleri 05 Eylül – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede 95 adet konut yer alıyor.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuruları 5 Eylül'de başlıyor!

Erzincan Yalnızbağ TOKİ projesinde yer alan 95 adet konut için başvurular 5 Eylül'de başlıyor.

Erzincan Yalnızbağ TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 116 adet için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü!

Erzincan Yalnızbağ Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 136 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Erzincan Yalnızbağ 2017 başvuruları!

Toplamda 136 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ projesindeki daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Erzincan Yalnızbağ 2017 başvuruları...

TOKİ Erzincan Yalnızbağ'da sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ ile Erzincan, Yalnızbağ Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde, ön talep toplama yöntemiyle satışa sunulan Erzincan Yalnızbağ Konutları'nda sözleşmeler imzalanıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

yalnızbağ toki başvuruları 2017 Haberi

yalnızbağ toki başvuruları 2017


TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ Konutları için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede yer alan 136 adet konut için başvuruları 15 Şubat tarihinden itibaren kabul edilmeye başlanmıştı.


TOKİ Erzincan Merkez Yalnızbağ son başvuru günü!


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilen konutların başvuruları, 15 Şubat - 31 Mart 2017 tarihleri arasında ilgili Bankanın Erzincan Şubesi tarafından kabul ediliyor.


Konut seçimini yapan alıcı yukarıda belirlenen alternatifler çerçevesinde peşinatını T. Halk Bankası A.Ş. Erzincan Şubesine yatırıp Gayrimenkul Satış Sözleşmesini ve Müzekkere tutanağını...