02 / 05 / 2024

Yalnızçam Kayak Merkezi nerede

Yalnızçam Kayak Merkezi nerede

Ardahan'a 13 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi, turistik otel telesiyej hatları otopark ve yollar ile büyüyen bir yatırım haline geldi...

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Yatırımcılar 16 Ocak’taki ihaleyi kaçırmayın! Hazarbaba Kayak Merkezi 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Yatırımcıları sevindiren bir haber daha geldi. Elazığ’da Hazarbaba Kayak Merkezi yatırım karşılığında 25 yıllığına kiraya verilecek. Merakla beklenen ihale 16 Ocak’ta yapılacak.

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Servet GYO Çelik Tüzün İş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Tüzün İş Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yedikuyular Kayak Merkezi'ndeki konaklama tesislerinin inşaatı tam gaz!

Yedikuyular Kayak Merkezi’nde inşaatı devam eden bedesten ile konaklama tesislerinde incelemeler yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu yıl misafirlerimize konaklama imkanı da sunacağız. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor.” dedi.

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmit Kızılay İş Merkezi yıkıldı!

İzmit şehir merkezinde ağır hasar tespiti yapılan Kızılay İş Merkezi’nin yıkım çalışmaları tamamlandı.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

Kızılay İş Merkezi'nde yıkıma hazırlık!

İzmit'in Ömerağa Mahallesi’ndeki Kızılay İş Merkezi’nin yıkılıp yeniden yapılması hakkında çalışmalar hız kazandı.

Servet GYO Çelik Tüzün Lojistik Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Tüzün Lojistik Merkezi' ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Yalnızçam Kayak Merkezi nerede Haberi

Yalnızçam Kayak Merkezi nerede

Ardahan'a 13 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi, turistik  otel telesiyej hatları otopark ve yollar ile büyüyen bir yatırım haline geldi.Bölgelerin kalkınmasında önemli rol oynayan kış turizmi anlamında büyük potansiyele sahip olan Ardahan'da Yalnızsam Kayak Merkezi, yapılan yatırımların sonucu olarak kayakseverlerin tercihleri arasındaki yerini aldı. 


Ayrıntılı...