29 / 04 / 2024

Yalova 1/ 25 bin ölçekli çevre düzeni planı

Yalova 1/ 25 bin ölçekli çevre düzeni planı

Yapılacak olan 1/25 binlik planın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için prensiplerin konuşulduğu ilk toplantıda kentsel dönüşüm ve Körfez Geçiş Köprüsü'nün plan üzerindeki önemi de konuşuldu.

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

BİM bomba indirimi duyurdu! Kavanoz kapağı 1,25 liraya, 2'lı Borcam 199 TL'ye düştü! BİM online aktüel kataloğu 

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime dahil edildi. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

SON DAKİKA! İzmir Körfezi’nde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan son dakika bilgilerine göre, İzmir Körfezi’nde deprem meydana geldi. Ege Denizi’nde yaşanan deprem, saat 1.25’te, yerin 7.03 km derinliğinde ve 3,3 şiddetinde yaşandı.

7 parça çerezlik seti 119 TL'ye, kavanoz kapağı 1, 25 TL'ye, şeffaf sürahi 65 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 14 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, 7 parça çerezlik seti 119 TL'ye, kavanoz kapağı 1, 25 TL'ye, şeffaf sürahi 65 TL'ye düştü.

Elektrikli araçlara ÖTV darbesi! 700 bin TL'den 1,25 milyon TL'ye

Elektrikli araçlarda flaş gelişme. Son alınan kararla elektrikli araçlardan alınan vergide artış yapıldı. Bu karar, zaten pahalı olan elektrikli araçlara yeni zam olarak yansımış olacak. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin otomobiline ÖTV ayarı! İşte TOGG'un vergili ve vergisiz fiyatı

Yollara çıkması heyecanla beklenen Türkiye'nin otomobili TOGG için Elektrikli otoda indirimli ÖTV’ye tabi matrah artırıldı. Düşük ÖTV’ye bağlı matrah 700 bin TL'den 1.25 milyona çıktı. 

Dünya Bankası açıkladı: Deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldı!

Dünya Bankası, 6 Şubat tarihinde Türkiye'yi vuran ve asrın felaketi olarak belirtilen iki büyük depremin yaklaşık 34,2 milyar dolarlık doğrudan fiziksel hasara yol açtığını ve deprem nedeniyle 1,25 milyon kişi evsiz kaldığını açıkladı.

Araç sahiplerine kara haber! Benzine büyük zam!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde akaryakıt pompa fiyatları için zam yapılacağı öğrenildi. Gelecek yeni zam ile benzin litre fiyatı 1,25 TL artacak.

Borsa haftayı kazançlı kapattı! 20 Ocak Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu?

Borsa, haftanın son işlem gününde yatırımcılarına yüzde 1,25 oranında kazanç sağladı. Gün içerisinde en çok kazandıran sektör endeksi bankacılık sektörü oldu. İnşaat endeksi ise kaybettirdi.

Oppo A96'ya indirim fırsatı! MediaMarkt'tan yeni yıl sürprizi!1 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler teknoloji marketlerinden biri olarak bildiğimiz MediaMarkt Oppo A96'da indirime gitti. Bu fırsatı sakın kaçırmayın, acele edin! İşte 25 Aralık 2022 MediaMarkt Oppo A96 fiyat listesi ve özellikleri...

Xiaomi Redmi 10 C ''Aldın aldın'' ile A101'de!1 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler süpermarketlerinden A101'de teknoloji festivali başladı. A101, Xiaomi Redmi 10 C'yi satışa sundu. Peki, A101'de Xiaomi Redmi 10 C fiyatları ne kadar? İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını ilgilendiriyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğ ile Şubat 2022  için referans faiz yüzde 1.25, kredi kartı azami faiz oranı ise yüzde 1.80 şeklinde belirlendi...

Yalova 1/ 25 bin ölçekli çevre düzeni planı Haberi

Yalova 1/ 25 bin ölçekli çevre düzeni planı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AKP il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP İl Başkanı Özcan Özel, İl Genel Medis Üyesi Bahar Doğan ve Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Baş 1/ 25 bin ölçekli çevre düzeni planının tadilat çalışmalarının başlatılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Yalova Valisi Selim Cebiroğlu le makamında bir araya geldi. Körfez Geçiş Köprüsünün plan üzerindeki önemi de konuşuldu. 


Yapılacak olan 1/25 binlik planın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için prensiplerin konuşulduğu ilk toplantıda kentsel dönüşüm ve Körfez Geçiş Köprüsü'nün plan üzerindeki önemi de konuşuldu. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte nüfus artışının öngörülmesi ve buna bağlı ortaya çıkacak olan taleplerin bu planda çok iyi ele alınması gerektiği görüşünde birleşen heyet, toplantıda planın gelecekte doğacak ihtiyaçlara tam cevap verebilecek...