04 / 05 / 2024

yalova altınova tavşanlı satılık arsa

yalova altınova tavşanlı satılık arsa

Yalova'nın Altınova İlçesi'nde yer alan 7,370,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Yalova İcra Dairesi tarafından 16 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Yalova'da 10 yıllığına kiralık arsa! 

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Belediye Yalova'da 4 dükkan satıyor! Fiyatlarına inanamayacaksınız!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova Tavşanlı Belediyesi'nde yer alan 4 adet dükkanı satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa etmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinin başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Altınova'da 6.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Hersek Köyü ve Geyikdere Köyü'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 600 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yalova Altınova'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Subaşı köyünde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 427 bin 604 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında!

Yalova Altınova'da hayata geçirilen 200 yataklı Altınova Kız Öğrenci Yurdu’nun inşaat çalışmaları devam ediyor. Altınova Kız Öğrenci Yurdu tamamlanma aşamasında.

11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi!

TOKİ Kütahya Tavşanlı projesinde kura çekilişi bu sabah yapıldı. Orta Gelir Grubuna hitap eden projede 108,36 metrekare 40 adet 3+1 daire bulunuyor. İşte 11 soruda Orta Gelir Kütahya Tavşanlı projesi...

10 soruda Alt Gelir Kütahya Tavşanlı projesi! 

Alt Gelir Kütahya Tavşanlı projesinde daireler için kura çekilişi bu sabah yapıldı. Toplamda 39 daireden meydana gelen projede 2+1'ler yer alıyor. İşte 10 soruda Alt Gelir Kütahya Tavşanlı projesi...

yalova altınova tavşanlı satılık arsa Haberi

yalova altınova tavşanlı satılık arsa

Yalova'nın Altınova İlçesi'nde yer alan 7,370,00 yüzölçümüne sahip arsa Yalova İcra Dairesi tarafından 3 milyon 670 bin TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulü ile Yalova İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.


Satışa konu olan taşınmaz Yalova Kocaeli karayolunun kuzey tarafına, karayoluna çok yakın doğu tarafından cepheli tersaneler bölgesinde, denize yakın boş durumda köşebaşı parsel konumlu, düz topoğrafik yapılı alt yapısı bulunan ulaşımı kolay bir mevkiidedir.


İhale İlanı


Kıymeti: 3.670.000.00

1. Satış Günü: 16/02/2015 günü 14:00 14:10

2. Satış Günü: 16/03/2015 günü 14:00 14:10


Satış şartları 


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile...