19 / 07 / 2024

yalova bağlarbaşı çevre düzeni planı

yalova bağlarbaşı çevre düzeni planı

Yalova Merkez İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesinde Hastane alanına yönelik Çevre Düzeni Planı Değişikliği 23 Haziran 2015 tarihinde onaylandı. İmar planı değişikliği 15 Temmuz'da askıya çıkarıldı...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Maltepe Bağlarbaşı'ndaki riskli yapının imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi Riskli Yapının Bulunduğu 16435 Ada 17 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

115 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Prefabrik evler kaç TL? 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Çevre dostu olmaları ile tanınan prefabrik evlerin fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Ve hükümet düğmeye bastı! 32 ilde yüzde 25 peşinatla Hazine arazisi satışı başladı

Hükümetin son dönemde artan konut ihtiyacına cevap verebilmek için devreye aldığını açıkladığı uygun fiyatlı hazine arazisi satışları başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaş ev sahibi olabilsin diye arazilerini halka evet peşkeş çekeceğiz" açıklaması yapmıştı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

Yalova Roman Mahallesi'nde yıkım başlıyor!

Yalova'da Roman Mahallesi olarak bilinen Bağlarbaşı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İstanbul'da depremde hemen yıkılacak 36 bin bina var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelini attı. Kurum, İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 1739 Konutluk Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı.

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Dönüşüm Projesi için start verildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7B Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.  813 konut, 31 dükkân, 813 araçlık kapalı otoparka yer verilen projede hak sahipleri 550 gün sonra evlerine kavuşacak.

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Yapı denetim sisteminde yeni dönem başladı!

Yapı denetim sisteminde yeni dönem başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bugün yürürlüğe giren modeline göre artık müteahhitler inşaatları denetleyecek yapı denetim firmalarını seçemeyecek.

yalova bağlarbaşı çevre düzeni planı Haberi

yalova bağlarbaşı çevre düzeni planı


Yalova Merkez İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesinde Hastane alanına yönelik Çevre Düzeni Planı Değişikliği Bakanlık Makamı’nın 23 Haziran 2015  tarih 10571 sayılı Olurları doğrultusunda onaylandı. Onaylı çevre düzeni plan değişikliği 15 Temmuz 2015 tarihinde otuz gün süreyle askıya çıkarıldı.



EK 1 için tıklayın


EK 2 için tıklayın


EK 3 için...