27 / 04 / 2024

115 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Prefabrik evler kaç TL? 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

115 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Prefabrik evler kaç TL? 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Çevre dostu olmaları ile tanınan prefabrik evlerin fiyatları 115 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Son dönemde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Çevre dostu olmaları ile tanınan prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sunuyor. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse her zevke uygun şekilde üretiliyor. Prefabrik evler, her mevsim içinde yaşanabilir bir yaşam sağlıyor. Prefabrik evler, herhangi bir yapılı çevreye gerek duymuyor.

Prefabrik ev fiyatları 95 bin TL'den başlıyor! 100 metrekare prefabrik evler kaç TL? 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hızlı üretim ve teslimat seçenekleri ile halkın merakını uyandıran, prefabrik evler istenilen yere taşınabiliyor. Mevcut planlamaya göre satılık prefabrik evler olduğu gibi sakinlerin isteklerine göre üretilenler de var. Daha kaliteli malzemelerden üretilen tek katlı prefabrik yapılar daha küçük yaşam alanları sunuyor.

Ev sahibi olmanın hayaline tutunan vatandaşlar prefabrik ev fiyatlarını araştırıyor. Prefabrik evler betonarme bir eve oranla çok daha ekonomik. 60 yıla kadar dayanıklılık sağlayan pefabrik evlerin fiyatları 115 bin TL’den başlıyor.

Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 23 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön