05 / 05 / 2024

Yalova belediyesi son dakika

Yalova belediyesi son dakika

Yalova Belediyesi'nde muhasebe departmanında çalışan Reşat Elgin'in, 1 milyon liradan fazla miktar parayı zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. 1 milyon TL değerinde villa aldığı da öğrenilen Elgin, Denizli'de polis ekipleri tarafından yakalandı...

Yalova Belediyesi tarihinin en büyük konut projesi için düğmeye bastı! 46 dönümlük arsaya en az 700 adet konut!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova'dan yeni konut projesi için harekete geçti. Tutuk, 30 milyon TL'ye aldıkları 46 dönümlük arazide, 700 adet konut inşa edileceğini söyledi.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yüksek maaşla çalışacak personel alacak! Başvuru şartları ve son başvuru tarihi açıklandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 4 adet müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. Başvuru koşulları ve sınav yeri belli olurken, son başvuru tarihinin ise 3 Kasım olduğu duyuruldu.

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Merkez Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekare alana sahip imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamı tamına 403 personel alacak! Son 4 gün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 403 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. KPSS şartının aranmadığı başvurularda son başvuru tarihinin 14 Mayıs 2023 olduğu duyuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sürpriz bir kararla personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve kadro bilgisi de belli olurken, son başvuru tarihinin 5 Mayıs olduğu öğrenildi.

O belediye rekor sayıda KPSS şartsız işçi alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Yalova Belediyesi iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Belediye tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolara tam 90 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar...

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Yalova belediyesi son dakika Haberi

Yalova belediyesi son dakika

Yalova Belediyesi'nde muhasebe departmanında çalışan Reşat Elgin, yüklü miktarda parayı zimmetine geçirip ortadan kaybolmuştu. Başlatılan soruşturma kapsamında Elgin'in 1 milyon liradan fazla miktar parayı zimmetine geçirdiği ortaya çıktı. Elgin'in, kısa zaman önce yaklaşık 1 milyon TL değerinde villa aldığı da öğrenildi.

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün haberine göre, Yalova Belediyesi’ndeki vurgunun zanlısı Reşat Elgin hakkında yapılan suç duyurusu sonrası, polis teknik takiple zanlıyı Denizli’de yakaladı. Elgin’in 9 ay önce Yalova’da lüks bir siteden daire satın aldığı da öğrenilmişti. CHP'li Yalova Belediyesi'nde muhasebe çalışanı olarak görev yapan Elgin, bir günde masasını boşaltarak ortadan kayboldu. Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin teknik takibiyle dün Denizli'de yakalandı.

Özel otomobiliyle Denizli'ye giderek bir otel odasına yerleştiği öğrenilen Elgin, emniyet birimlerinin takibini fark edince odasını...