29 / 04 / 2024

Yalova çevre planı

Yalova çevre planı

Yapılacak olan 1/25 binlik planın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için prensiplerin konuşulduğu ilk toplantıda kentsel dönüşüm ve Körfez Geçiş Köprüsü'nün plan üzerindeki önemi de konuşuldu.

Milli Emlak o ilde tam yüzde 20 indirimle imarlı arsa satacak! 

Yalova Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Çiftlikköy'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Yalova Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 780 bin TL bedelle satışa çıkardı.

The BO Viera revize edildi!

The BO Viera, inşaat kalitesi, çevre planı ve peyzaj düzenlemesi ile benzersiz özelliklere sahip bir proje. Projede çalışmalar sürerken revize edildi...

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020!

Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Benim Kentim Yalova ödeme planı 2020 ve Benim Kentim Yalova güncel fiyat listesi...

Yalova'da riskli 700 binanın 635'i yıkıldı!

Yalova Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, bölgede riskli olduğu tespit edilen 700 binanın 635'i yıkıldı.

Karbon elyaflı bina depreme daha dayanıklı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Dowaksa firması tarafından bina onarım ve güçlendirmelerinde karbon elyaf kullanımına yönelik yürütülen proje başarıyla tamamlandı..

Yalova'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

YTSO 12. Meslek Grubu Komitesi ile Yalova Çevre ve Şehircilik İş Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm Şubesi personelleri, kentsel dönüşüm konulu toplantı düzenledi.

Yalova'da 609 riskli bina tespit edildi!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü il genelinde riskli yapı tespit çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini duyurdu.

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planı yeniden askıda!

2038 yılı Ankara Çevre Düzeni Planı yeniden askıda!

Yalova Denizçalı Ro-Ro Limanı imar planı askıda!

Yalova Çiftlikköy İlçesi, Taşköprü Beldesi, Denizçalı Köyü Ro-Ro Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Yalova'da 396 riskli bina yıkıldı!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bölgedeki riskli binalar yıkılıyor. İlçede, 561 riskli binadan 396'sının yıkımı gerçekleşti.

Ankara Çevre Düzeni Planı'na ilişkin 7 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ankara Çevre Düzeni Planı hakkındaki kararına ilişkin 7 soruyu Meclis gündemine taşıdı..

Yalova çevre planı Haberi

Yalova çevre planı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AKP il Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, CHP İl Başkanı Özcan Özel, İl Genel Medis Üyesi Bahar Doğan ve Yalova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Baş 1/ 25 bin ölçekli çevre düzeni planının tadilat çalışmalarının başlatılması ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Yalova Valisi Selim Cebiroğlu le makamında bir araya geldi. Körfez Geçiş Köprüsünün plan üzerindeki önemi de konuşuldu. 


Yapılacak olan 1/25 binlik planın sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi için prensiplerin konuşulduğu ilk toplantıda kentsel dönüşüm ve Körfez Geçiş Köprüsü'nün plan üzerindeki önemi de konuşuldu. Köprünün tamamlanmasıyla birlikte nüfus artışının öngörülmesi ve buna bağlı ortaya çıkacak olan taleplerin bu planda çok iyi ele alınması gerektiği görüşünde birleşen heyet, toplantıda planın gelecekte doğacak ihtiyaçlara tam cevap verebilecek...