12 / 05 / 2024

Yalova da Arap yatırımcılar

Yalova da Arap yatırımcılar

Karaderili Şirketler Grubu’nun Yalova’da 3 etap olarak inşa ettiği ‘Yalova Thermal Palace’ Projesinin tamamlanan ilk etabı, Arapların gözdesi oldu ve satış rekoru kırdı.

Yalova'da Arap vatandaşlar aldıkları evleri boş tutuyor! 

Yabancıya konut satışı son günlerde yine sık sık gündeme geliyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Yalova'da Arap vatandaşların aldıkları evleri satmadıklarına, kiraya vermediklerine, boş tuttuklarına dikkat çekti. 

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova'da ticaret alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 29 Eylül'de!

Yalova İli Altınova Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 790 metrekare olarak belirtildi.

Yalova'da arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 916,62 metrekare alana sahip.

Yalova'da 10 yıllığına kiralık arsa! 

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsa için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tavşanlı Belediyesi Yalova'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova Altınova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

Yalova’da 25 bin kişi istihdam edilecek! İşte detaylar..

Yalova’da 320 fabrika bir araya gelerek yeni bir istihdam olanağı sunacaklar. Bu olanak ile 25 bin kişi iş sahibi olacak. İşte merak edilen detaylar!

Milli Emlak Yalova'da 10 arsa ve 1 daire satıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Milli Emlak Yalova'da 10 arsa ve 1 daireyi satışa sunuyor. 7 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de ihalesi yapılacak olan gayrimenkullerin fiyatları 360 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Yalova da Arap yatırımcılar Haberi

Yalova da Arap yatırımcılar


Coğrafi olarak adeta ateş çemberinin ortasında yer alan Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye’deki konutlara yoğun ilgi gösteren Araplar, devremülk ve Marmara bölgesinin en kapsamlı otel projesi olarak tasarlanan Yalova Thermal Palace’ın tamamlanan ilk etabından yerlerini alarak kullanıma başladılar. 

Akdeniz ve Ege bölgesinde deniz, İstanbul’da kültür, Karadeniz’de yayla ve Uludağ gibi bölgelerde kış turizmini keşfeden Araplar şimdi de Yalova’da termal turizmle ilgilenmeye başladılar. Turist olarak sağlık turizmiyle yetinmeyen Arap yatırımcılar, 15 günlük periyotlar la kullanılabilen devremülkler yerine, daha uzun ve kapsamlı kullanımları göz önüne alarak daire yatırımı yapmaya başladılar. Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı ve hak sahiplerine teslim edildi.


BİR KATIN TAMAMINI SATIN ALDILAR


Bir Arap yatırımcı,...