26 / 07 / 2024

Yalova devlet hatsanesi

Yalova devlet hatsanesi

Ak Partili Kasım Avar'ın bakanın 400 değil 500 yataklı hastane müjdesi verdiğini söylemesi üzerine söz alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise hastanenin 500 yataklı olmayacağını savundu.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi Nisan'da açılıyor!

Yalovalıların merakla beklediği depreme dayanıklı hastanenin inşaatında son aşamaya gelindi. 400 yataklı hastanenin Nisan'da tamamlanması planlanıyor.

400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi 2021'de açılacak!

Yalova'da 8,5 büyüklüğüne sahip depreme karşı dayanıklı, 400 yataklı devlet hastanesinin kaba inşaatı tamamlandı. Hastanenin 2021 yılının sonuna kadar faaliyete açılması amaçlanıyor.

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Yalova Devlet Hastanesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Yalova'da inşaatı devam eden 400 yataklı devlet hastanesi kaba inşaatının yüzde 70'i tamamlandı. Projenin Aralık 2021'den önce açılması planlanıyor.

Yalova Devlet Hastanesi 233 milyon liraya ihale edildi!

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı yeni devlet hastane binasının 233 milyon liraya ihale edildiğini açıkladı. 

Devlet depreme hazır, vatandaş ağırdan alıyor!

Geçtiğimiz gün yaşayana  Yalova’daki 4.3 büyüklüğündeki deprem, Türkiye’nin afet riskini bir kez daha hatırlattı. Devlet deprem için kentsel dönüşüm, sigorta ve güçlendirme çalışmaları yaparken vatandaş ise işi ağırdan alıyor....

Yalova'ya ilk 6 ayda 153.8 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, İl Koordinasyon Kurulu'nda, yatırımlar hakkında konuştu. Yılmaz, 2018'in ilk 6 ayında devlet yatırımları için 153 milyon 83 bin TL harcandığını açıkladı.

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Yalova 400 Yataklı Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapıldı.İhaleyi kazanan firma açıklanır açıklanmaz devlet hastanesinin çalışmaları başlayacak.

Royal Blue Yalova'da yaşam başlıyor!

UBG İnşaat tarafından Yalova Devlet Hastanesinin önünde yapımına başlanan "Royal Blue Yalova" projesinde artık son rötuşlar yapılıyor.

Yalova Belediye Meclisi'nde Devlet Hastanesi polemiği!

Ak Partili Kasım Avar'ın bakanın 400 değil 500 yataklı hastane müjdesi verdiğini söylemesi üzerine söz alan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ise hastanenin 500 yataklı olmayacağını savundu.

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası yarın açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.

Yalova Devlet Hastanesi ek hizmet binası açılışı 4 Mayıs'ta!

Sağlık Bakanlığınca son teknoloji kullanılarak yaptırılan Yalova Devlet Hastanesinin ek hizmet binası, Bakan Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle açılacak.

Yalova Termal Palace bu yıl hizmete giriyor!

Karaderili Grubu'nun Yalova'da 300 milyon dolar yatırım yaptığı Termal Palace, bu yıl hizmete girecek. Projede yalnızca devlet başkanlarının ve kralların konaklayabileceği 12 kral dairesi yer alıyor.

Yalova devlet hatsanesi Haberi

Yalova devlet hatsanesi

Yalova Belediye Meclisi'nin Aralık ayı 3. toplantısına Devlet Hastanesi polemiği damga vurdu.



Yalova Belediye Meclisi’nin 2015 yılının son birleşimi Vefa Salman başkanlığında, Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün konuları görüşüldü. Konular arasından 400 yataklı hastanenin planlara işlenmesi konusu da yer aldı. Hastane 1/1000’lik imar planına oybirliğiyle işlendi. Toplantının dilek temenniler bölümünde konuşan Ak Parti Grup Başkanı Kasım Avar, 400 yataklı hastanenin 500 yataklı olacağını müjdeledi. Avar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’yla Milletvekili Fikri Demirel ve İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak’ın görüştüğünü dile getirerek, “Bakanımız hastanenin 500 yataklı olacağının müjdesini verdi. Minimum 253 milyon liraya mal olacak bu hastanenin bakanlıkta en hızlı ilerleyen proje olduğu da belirtildi. Size de yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


"500 Yataklı olmaz"

Salman, Yalova için...