07 / 07 / 2024

Yalova Gayrimenkul nerede

Yalova Gayrimenkul nerede

Yalova Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Karayolları, Yalova'da 113.5 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor! 

Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü, Yalova Altınova'daki gayrimenkulü satıyor. Peki Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulün büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yalova İl Özel İdaresi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle satışa çıkarıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanı...

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Yalova'da 19.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova İli Tavşanlı Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan gayrimenkulü 19 milyon 916 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yalova Kadıköy'de 15.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ilinde yer alan gayrimenkulü 15 milyon 250 bin TL'ye satıyor...

Yalova Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Yalova ili, merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 780 bin lira bedelle satışa çıkardı.

Benim Kentim Yalova nerede?

Benim Kentim Yalova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 403 konut bulunuyor...

Yalova'da 22.3 milyon TL'ye icradan satılık 8 gayrimenkul!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Beldesi'nde yer alan 8 adet gayrimenkul toplamda 22 milyon 303 bin 393 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Yalova Altınova'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Yalova İli Altınova İlçesi Subaşı köyünde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 427 bin 604 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Yalova Gayrimenkul nerede Haberi

Yalova Gayrimenkul nerede

Yalova Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Akman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu. 


Yalova Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması, kiralanması, ticaretinin yapılması, yönetimi, geliştirilmesi, yatırımlarının yapılması, işletilmesi, alt kiralanması inşaa edilmesi, ve üzerine ayni hakların kurulması ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeye taraf olunması, imzalanması ve ifa edilmesidir. Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,...