08 / 05 / 2024

yalova Gemi OSB

yalova Gemi OSB

Gemi Sanayicileri Derneği tarafından Yalova'da bin 400 dönüm üzerine konumlandırılacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk harç mayıs ayında atılacak.

Yalova İMES OSB'de ilk kazma vuruldu! 

6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk kazma vuruldu. Sahaya inen iş makineleri çalışmalara başladı.   

Yalova Avrasya OSB'ye yabancılardan 10 milyon metrekare ön alım talebi!

Osmangazi Köprüsü sayesinde Avrasya Organize Sanayi Bölgesi'nde yabancı yatırımcılardan 10 milyon metrekarelik ön alım talebi geldi...

Yalova İMES OSB'den yatırımcılara yüzde 40 indirim!

Yalova İMES OSB, arazi alım ve kamulaştırma maliyetlerinin belirginleşmesi, borçlanma ve mevduat faizlerinin yüksekliği sebepleriyle yatırımcılara yüzde 40 indirim yapılacağını açıkladı.

Yalova yatırımcıların cazibe merkezi haline geldi!

Kısa sürede tamamlanıp hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul - Ankara - Bursa - İzmir otoyol aksı gibi mega projelerin meyvelerini yıllardır OSB’si bulunmayan Yalova toplamaya başladı. 

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

Yalova'ya Gemi OSB geliyor!

Gemi Sanayicileri Derneği tarafından Yalova'da bin 400 dönüm üzerine konumlandırılacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk harç mayıs ayında atılacak.

Çetin Civata, beşinci fabrikasını Yalova OSB’de kuracak!

Tecde Grup bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Civata, beşinci fabrikasını Osman Gazi Köprüsü açıldıktan sonra Yalova OSB’de kurma kararı aldı.

Faruk Özlü'den Yalova GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına destek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

Osmangazi Köprüsü, Yalova'daki sanayi yatırımlarını hızlandırdı!

Yalova’da Osmangazi Köprüsü’nün açılmasıyla birlikte faaliyetlerine hız veren GİOSB, Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmalarının başlamasına az bir süre kaldı.

Yalova'ya yeni OSB ve Lojistik Üssü inşa edilecek!

Yalova’da; Yeni Ulaşım Ağlarının Kalbinde, Bölgenin Yatırım Merkezi Olmaya Aday, Yeni Bir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kuruluyor.

Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor.

Yalova çevre dostu yatırım bekliyor!

İnşaat çalışmaları süren 4 OSB projesinden ikisini bu yıl sonuna kadar tamamlamayı planlayan Yalova, İstanbullu sanayicilerin artan yatırım taleplerini karşılamakta zorlanıyor.

yalova Gemi OSB Haberi

yalova Gemi OSB


Gemi Sanayicileri Derneği tarafından Yalova'da bin 400 dönüm üzerine konumlandırılacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk harç mayıs ayında atılacak. Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip gemi OSB'si, 200'e yakın sanayi kuruluşuna hizmet verecek. 2,5 milyar liraya mal olacak proje sayesinde 15 bin kişi de istihdam edilecek.


Gemi Sanayicileri Derneği (GESAD) tarafından bu yılın Nisan-Mayıs aylarında resmi olarak temel atma töreni gerçekleşecek Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GİOSB), Türkiye'de bir ilk olacak. Yalova'da Osmangazi Köprüsü'nün açılmasıyla birlikte çalışmalara hız verilen gemi OSB'sinde alt yapı çalışmalarının bitmesine az bir süre kaldı. Yaklaşık bin 400 dönüm üzerine kurulacak olan GİOSB'de 15 bin kişinin istihdam edilmesi ve Türkiye'nin ileri gelen 200'e yakın sanayi kuruluşunun da faaliyete geçmesi planlanıyor. 2,5 milyar liraya mal edilecek...