06 / 05 / 2024

Yalova KİPTAŞ Köprüsü ne zaman bitecek

Yalova KİPTAŞ Köprüsü ne zaman bitecek

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Osmangazi Köprüsü, Yalova'daki sanayi yatırımlarını hızlandırdı!

Yalova’da Osmangazi Köprüsü’nün açılmasıyla birlikte faaliyetlerine hız veren GİOSB, Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı çalışmalarının başlamasına az bir süre kaldı.

Osmangazi Köprüsü Yalova'yı depo merkezi yapacak!

E-ticaret şirketleri Osmangazi Köprüsü’yle Yalova’yı depo merkezi yapacak. Sefamerve.com CEO’su Metin Okur, “Organize lojistik merkeziyle Yalova ihracat üssü olur” dedi.

Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak!

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Konuşan Ekonomi programına katıldı. Becan konuşmasında "Körfez Geçiş Köprüsü Avrupa'nın 2. büyük köprüsü olacak." dedi. İşte Becan'ın konuşmasından bazı kesitler..

Körfez Geçiş Köprüsü, Yalova'ya yatırımcı çekiyor!

Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor. Son dönemde ise yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda…

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kedi yolları bitti!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ‘İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü’nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan "İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü"nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini bildirdi.

Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ile değerleniyor!

Yalova, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü sayesinde değer kazanıyor. Yerli yatırımcıların yanı sıra Arapların da gözdesi olan Yalova’da 10 yıl önce 10 lira olan metrekare fiyatı şimdi 400 liraya, 50 lira olan ise 700 liraya çıktı.

İzmit Körfez Köprüsü Yalova'da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapımına devam edilen ve gelecek yıl mart ayının sonuna doğru açılması planlanan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü sayesinde Yalova'da arsa fiyatlarında 2-3 kat artışlar kaydedildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart sonunda hizmete girecek!

"Kedi yolu" bölümünde kopma meydana gelen İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü, Mart 2016’da faaliyete geçecek. Yalova’nın Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, köprünün mart ayı sonunda faaliyete girmesinin beklendiğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü mart ayında açılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün mart ayı sonunda faaliyete girmesinin beklendiğini söyledi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart'ta açılacak!

Yalova'nın Altınova ilçesi Kaymakamı Nurullah Kaya, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün mart ayı sonunda faaliyete girmesinin beklendiğini söyledi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halat neden koptu?

Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Köse, Yalova'da geçen ay Körfez Geçiş Köprüsü'nde meydana gelen halat kopmasıyla ilgili açıklama yaptı..

Yalova KİPTAŞ Köprüsü ne zaman bitecek Haberi

Yalova KİPTAŞ Köprüsü ne zaman bitecek



Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ köprüsünün yeniden inşası için çalışmalar başladı.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “KİPTAŞ köprüsünün ihale süreci tamamlanmıştı. Bunun akabinde inşaatta sıkıntı yaşanmaması adına Armagaz yetkilileri de köprünün geçeceği güzergah üzerindeki eski hattı iptal etmiş, yeni bir hat inşa etmeye başlamıştı. Bizler projemizi hazırlayıp ihalemizi gerçekleştirmiştik. DSİ bizlere dere yatağı düzenlemeleri kapsamında buradaki köprüyü de inşa edeceğini belirtti. Buradaki çalışmayı Devlet Su İşletmeleri (DSİ) devraldı ve kendi ihalesini yaptı. Bizlerin de yapmış olduğu ihale bu doğrultuda iptal edildi. Yalova Belediyesi’nin vatandaşlarımızın refahı için başlatmış olduğu bu çalışma diğer çevrelerden de yankı bulmuş ve nihayete ermiş olacak. Önemli olanda hizmetin hayata geçirilmesidir” diye konuştu.



Yalova...