06 / 05 / 2024

yalova Nene Hatun gemisi

yalova Nene Hatun gemisi

Lütfi Elvan, Yalova'da inşa edilen Nene Hatun adlı "acil durum müdahale gemisi"nin proje bedelinin 31 milyon 140 bin avro olduğunu belirterek, bu deniz aracının daha önce yaptırdıkları projelerle Türk tersanelerine can suyu kattığını söyledi.

Arnavutköy Nene Hatun Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Nene Hatun Mahallesi, 611 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

Büyükçekmece Nene Hatun Cami baştan sona yenilendi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi baştan aşağı yeniledi.

Hendek Nene Hatun Ortaokulu açılıyor!

Hendek'te yer alan Nene Hatun Kız Hafızlık Proje İmam Hatip Ortaokulu 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılacak.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Manisa Kula'ya 35 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile başladığı 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’ndeki yol çalışmalarına yenilerini ekledi.

Manisa Kulalılar modern yollara kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.

DTC Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DTC Yapı İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bulca ve Tayfur Fırat ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Esenler, Nene Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Han İstanbul Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İstanbul Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilal Aydın, Hülya Altun, Sinan Ak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Arnavutköy, Nene Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Nene Hatun Meslek Lisesi açıldı!

Avcı, İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaptırılan 32 derslikli Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılışını yaptı. Avcı, İzmir'in de bu süreçte eğitim altyapısı bakımından hızla geliştiğini ve hızla gelişmeye de devam ettiğini dile getirdi.

Lütfi Elvan: Yaptığımız yatırımlarla çağı yakalama seviyesine ulaştık!

Lütfi Elvan, Yalova'da inşa edilen Nene Hatun adlı "acil durum müdahale gemisi"nin proje bedelinin 31 milyon 140 bin avro olduğunu belirterek, bu deniz aracının daha önce yaptırdıkları projelerle Türk tersanelerine can suyu kattığını söyledi.

Arım İnşaat Hafriyat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arım İnşaat Hafriyat Emlak Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kuş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da Arnavutköy, Nene Hatun Mahallesi'nde kuruldu

İstanbul Boğazı'nı Nene Hatun koruyacak!

Kıyı Emniyeti’nden İstanbul Boğazı’nı korumak için dev yatırım. Yılda 9 bin tankerin geçtiği İstanbul Boğazını, ‘Nene Hatun’ koruyacak. Acil durum müdahale gemisi saatte 10 bin ton su pompalıyor....

yalova Nene Hatun gemisi Haberi

yalova Nene Hatun gemisi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Yalova'da

- Yalova'da inşa edilen ve Nene Hatun adı verilen "acil durum müdahale gemisi", Elvan'ın da katıldığı törende suya indirildi

- Elvan: "Bu acil durum müdahale gemisi, 31 milyon 140 bin avroluk proje bedeliyle bakanlığımız tarafından daha evvel yaptırılan projelerle tersanelerimize can suyu katmıştır"

- "Bu gemiyle hem denizlerimizi daha güvenli hale getiriyoruz hem de çevreye yönelik tehditlere karşı tedbir almış oluyoruz"

YALOVA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Yalova'da inşa edilen Nene Hatun adlı "acil durum müdahale gemisi"nin proje bedelinin 31 milyon 140 bin avro olduğunu belirterek, bu deniz aracının daha önce yaptırdıkları projelerle Türk tersanelerine can suyu kattığını söyledi.


Elvan, geminin suya indirilmesi dolayısıyla Altınova ilçesindeki Sefine Tersanesi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin...