04 / 05 / 2024

Yalova OSBnin inşaatı başladı mı Yalova Lojistik Üssü

Yalova OSBnin inşaatı başladı mı Yalova Lojistik Üssü

Yalova’da; Yeni Ulaşım Ağlarının Kalbinde, Bölgenin Yatırım Merkezi Olmaya Aday, Yeni Bir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kuruluyor.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yalova'daki yurt inşaatında son durum ne?

Yalova Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlığa ait yurt inşaatında incelemeler yaptı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Kentplus Yalova Emay İnşaat teslim tarihi!

Kentplus Yalova Emay İnşaat teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Kentplus Yalova'da fiyatlar 346 bin TL'den başlıyor...

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Yalova'da inşaat ruhsatlarının yüzde 11'i dönüşüm kapsamında!

Yalova'da yürütülen çalışmalarda alınan inşaat ruhsatlarının istatistiksel verilerini ortaya koyan Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 2016 yılında alınan inşaat ruhsatlarının yüzde 11 'inin kentsel dönüşüm kapsamında alındığını açıkladı.

Antalya inşaat sektöründeki gelişimiyle Nisan'a damga vurdu!

Antalya, bu yıl inşaat sektöründeki gelişimi ile Nisan ayına damgasını vurdu. Türkiye'nin en büyük 7 şehrinde, geçen yılın Nisan ayına göre satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği iller Yalova, Çanakkale ve Antalya olarak sıralandı.

Yalova'da turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı sağlanacak!

YALOVA Belediye Başkanı CHP`li Vefa Salman, turizm tesisleri için yüzde 25 ilave inşaat alanı ile 20 metre yüksekliğine kadar yapılaşmayı sağlayan plan notu kararı alındığını söyledi.

Demir İnşaat'tan 4 yeni proje!

İstanbul'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Demir inşaat, yatırım rotasını Anadolu'ya çevirdi. İzmir ve Yalova'da iki proje geliştiren şirket, İstanbul Yakuplu ve Ukrayna'da planlanan projelerine toplam 1,5 milyar liralık yatırım yapacak.

Karaderili Grup iki yeni termal tesisin inşaatına başladı!

Karaderili Grup, termal tesis yatırımlarına devam ediyor. İlk termal yatırımını, Kütahya'daki Emet Thermal Resort&Spa'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir'de iki termal tesisin inşaatına başladı.

Akkök Holding'in ortak arıtma tesisi inşaatı devam ediyor!

Ağustos ayında temeli atılan arıtma tesisi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor.Akkök Holding tarafından yapılan ve Yalova Valiliği ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğübden takip edilen projenin ilk yatırım tutarı 17 milyon dolar olarak açıklanmıştı.

Yalova Esenköy'de tünel inşaatına başlandı!

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde 5 tünel ve 6 viyadük inşaatı için çalışmalara başlandı. Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, "Büyük bir proje olan bu çalışmanın ilimize ve beldemize hayırlı olmasını dilerim" dedi...

Marmarabirlik arsasını 5 milyon 700 bin TL'ye Bektaş inşaat aldı!

Marmarabirlik tarafından satışa çıkarılan Yalova Caddesi üzerindeki arsa için ihaleye tek başına giren Bektaş inşaat Kuyumculuk Limited Şirketi, yaklaşık 4 bin metrekarelik arsayı 5 milyon 700 bin TL bedelle satın aldı...

Yalova OSBnin inşaatı başladı mı Yalova Lojistik Üssü Haberi

Yalova OSBnin inşaatı başladı mı Yalova Lojistik Üssü

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor. Kurulacak olan bu alan, Marmara Bölgesi’nin organize sanayi ve lojistik üssü olmaya aday gösteriliyor. Merkezi Yalova’da kurulması planlanan bu projede yer almak isteyen, Türkiye’nin önde gelen sanayici ve yatırımcıları ile beraber Orta Doğu ve Avrupa’nın önde gelen yabancı yatırımcılarının da bu projede yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca projenin çevresinde arsa fiyatlarının artacağı da ön görülüyor.


Dünya üzerinde yer alan, birçok sanayi projesini inceleyerek projelendirilmiş bu sanayi bölgesi; şehir yoğunluğu ve engellerinden uzakta, büyük bir arazi üzerine inşa edilecek. Tüm alt yapı sistemleri oluşturulmuş ve hiçbir ruhsat veya imar sorunu olmadan teslim edilecek olan bu projede, tüm plan ve güvenlik prosedürleri de...