26 / 07 / 2024

yalova tersanesi halkın katılımı toplantısı

yalova tersanesi halkın katılımı toplantısı

Yalova Tersane Projesi Kapasite Artışı projesi hakkında halkın katılımını sağlamak, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 12 Mart 2015 tarihinde halkın katılımı toplantısı yapılacak.

Hatay halkının konut talebi Meclis gündemine taşındı!

28. Dönem Gelecek Partisi Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Hatay halkının konut talebini meclis gündemine taşıdı.

Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu halkın hizmete sunacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız.'' dedi.

1935'te Mecidiyeköy'de tapusuna kavuşamayan halkın haklı isyanı: 'Evimizde konuk gibiyiz'

1935 yılında Mecidiyeköy'de ev sahibi olan halk, hükümetten tapularını verilmesi konusunda isyanda bulunmuş.

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

İstanbul Adalar halkı ayaklandı! İmar planının iptali için dava açılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Adalar Belediyesi'nin adaların korunması ve imarının düzenlenmesi amacıyla imar planına yönelik Ada halkının itirazları devam ediyor.

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türk halkının en çok sevdiği araba modellerinden olan Ford Focus’a iki ayda yaklaşık 55 bin lira zam yapıldı. İşte detaylar…

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!

İstanbul'da beklene kar yağışı başladı. Meteorolojinin açıklamasının ardından beklenen kar yağışı İstanbul'un bazı gölgelerinde etkisini gösteriyor. Başkan Ekrem İmamoğlu İstanbul halkını uyardı: Dışarı çıkmayın!

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

yalova tersanesi halkın katılımı toplantısı Haberi

yalova tersanesi halkın katılımı toplantısı


ÇED, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün  13 Şubat 2015 tarih ve 2710 sayılı yazısında, Yalova Altınova İlçesi Tavşanlı Mevkii'nde Tersan Tersanecilik Sanayi ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yalova Tersane Projesi Kapasite Artışı projesi hakkında hazırlanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunulan dosya ile ilgili ÇED süreci başlatıldı.


Tersane Projesi Kapasite Artısı projesine ilişkin halkın katılımını sağlamak, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 12 Mart 2015 tarihinde Şehitlik Mahallesi Şehitlik Caddesi Tavşanlı Altınova adresinde bulunan Tavşanlı Kültür Merkezi salonunda saat 14:00 da Halkın Katılımı Toplantısı...