05 / 05 / 2024

yalova trambüs 2014

yalova trambüs 2014

Yalova TİGEM'den başlayarak Kazımiye'de kurulacak eğitim kampüsüne kadar uzanacak 15 kilometrelik hatta yolcu taşıması yapacak yeni bir toplu taşıma modeline kavuşacak. Sistemin 15 milyon TL'ye mal olması bekleniyor...

Şanlıurfa Trambüs Projesi TBMM gündeminde!

Şanlıurfa ilinde yapılan Trambüs Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa trambüs projesiyle ilgili 5 soru mecliste!

Şanlıurfa trambüs projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Fransa'nın turist sayısı 2014 yılında yüzde 0,1 arttı!

Fransa, geçen yıl 83,7 milyon yabancı turist ağırlayarak turizmdeki dünya şampiyonluğunu yine diğer ülkelere bırakmadı. 2014’te Fransa’yı ziyaret eden turist sayısı bir önceki yıla oranla yüzde 0,1 arttı.

Malatya'da Trambüs'ün kent içi seferleri başladı!

Kent sakinleri için yeni projeler geliştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi 3 yıldan bu yana hazırlıkları devam eden TRAMBÜS seferlerini başlattı. Yüzde 75 enerji tasarrufu sağlayan TRAMBÜS, dizel araçlara göre yüzde 40 düşük maliyetiyle dikkat çekiyor.

Türkiye'de turist sayısı 2014'te arttı!

Türkiye'ye 2014 yılında gelen yabancı ziyaretçi sayısı yüzde 5,5 artarak 34,9 milyondan 36,8 milyona çıktı. AKDENİZ Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği, Araştırma Geliştirme Birimi'nin derlediği veriler belirlendi.

Yabancı turist sayısı 2014'te yüzde 5.5 arttı!

2014 yılı turizm verilerini açıklayan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik İstanbul'un yine rekor kırdığını, yabancı turist sayısında yüzde 5,5 artış olduğunu söyledi..

THY, 2014'te 54,7 milyon yolcu taşıdı!

THY'nin toplam yolcu sayısı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı.Yolcu sayısında iç hatlarda yüzde 13,2, dış hatlarda yüzde 13,3 artış gerçekleşti.

Antalya’ya 2014’te 12,5 milyon turist geldi!

Antalya’ya gelen ziyaretçi sayısı 2014 yılında 12 milyon 498 bin 373 olarak belirlendi. Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen yıl Antalya’yı ziyaret eden turist sayısı bir önceki yıla göre yüzde 3,52 arttı.

Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı 50 milyonu aştı!

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan Ocak-Kasım 2014 trafik verilerine göre, 2013 yılı Ocak-Kasım döneminde 44,5 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13,3 artışla 50,4 milyona ulaştı.

AVM Yasa tasarısı 2014!

AVM Yasa teklifi olarak adlandırılan Alışveriş Merkezleri, Büyük Mağazalar ve Zincir Mağazaların Kuruluş ve Çalışma Esaslarına Dair Kanun Teklifi'nin içeriğinde neler var? İşte AVM Yasa tasarısının tam metni ve tüm maddeler...

AVM yasa tasarısı 2014!

Yeni AVM yasa tasarısı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk ve milletvekili arkadaşlarının imzasıyla TBMM Başkanlığı'na sunuldu. İşte TBMM Başkanlığı'na sunulan AVM yasa tasarısı 2014 detayları..

Malatya Trambüs projesinde test sürüşü yapıldı!

Yapılan test sürüşünde tam not alan Trambüs ile ilgili bilgiler veren Ulaşım Planlama ve Koordinasyon Şube Müdürü Zeki Hedekoğlu, I. Etap Trambüs çalışmalarının 2 kavşak dışında tamamlandığını söyledi.

yalova trambüs 2014 Haberi

yalova trambüs 2014


Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, ülkeden küçük iller açısından önemli bir toplu taşıma modeli olan Trambüs'ü hayata geçirmek için kolları sıvadıklarını söyledi.


Yalova TİGEM'den başlayarak Kazımiye'de kurulacak eğitim kampüsüne kadar uzanacak 15 kilometrelik hatta yolcu taşıması yapacak yeni bir toplu taşıma modeline kavuşacak. Trambüs adı verilen yeni taşıma modeli ile ilgili olarak Yalova ölçeğindeki illerde ilk adımlarda atılıyor. Türkiye'de bu sistemi ilk devreye sokan iller arasında yer almak isteyen Yalova kolları sıvadı. Belediye Başkanı Yakup Koçal, Trambüs'le ilgili proje ve rapor çalışmalarını yaptıklarını dile getirdi. 15 milyon TL maliyeti olacak bu sistemi en kısa sürede hizmete sokmayı hedeflediklerini vurgulayan Koçal, "TİGEM kampus alanından başlayıp, Şehit Ömer Faydalı Bulvarı üzerinden Yalova Devlet Hastanesi'ne uzanan bir güzergahta yolcu taşıyacak. Burası yaklaşık 8...