29 / 04 / 2024

Yalovada devremülkler

Yalovada devremülkler

Doğası, termal kaynakları ve tarihi ile turistlerin uğrak yerlerinden Yalova'yı ziyaret eden turist sayısı her yıl yaklaşık yüzde 11 artıyor.

Devremülk mağdurları dikkat!

Uygun fiyatlara ortak tapu üzerinden sunulan devremülkler makul bir tatil seçeneğinin yanı sıra kimi zaman ciddi mağduriyetler de yaratıyor. Vatandaşlar, hayal ettikleri devremülklere kavuşamadığı gibi sözleşmeyi iptal etmek istediklerinde de birçok zorlukla karşı karşıya kalıyor.

Caprice Gold'daki devremülkler icradan satılacak!

Fadıl Akgündüz’ün yarım kalan son büyük projesi Caprice Gold için belirsizlik sürüyor. İflas dairesi, tüm varlıkların değerini ortaya çıkardıktan sonra icradan satış için gün belirleyecek.

Karadeniz’de devremülk dönemi!

Turizm sektöründe devremülkler bu yıl yoğun ilgi görüyor. Haziran ayında Karadeniz Bölgesi'ndeki devremülkler de yüzde 76'lık artış görüldü. 

Caprice Gold'daki devremülkler 6 bin 600 TL'ye satılacak!

Bayrampaşa’daki Capricegold projesini bitirsin diye tahliye edilen Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün inşaatına haciz geldi

Armutlu Armodies Termal Park fiyat listesi!

Kuran Grup tarafından inşa edilen Armodies Termal Park projesinde devremülkler 1 hafta süreyle satılıyor. Fiyatlar sezona göre değişiklik gösteriyor...

Yalova'daki devremülkler Arapların gözdesi oldu!

Türkiye yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Arap yatırımcılar, 15 günlük periyotlarla kullanılabilen devre mülkler yerine, daha uzun ve kapsamlı kullanımları göz önüne alarak daire yatırımı yapmaya başladılar.

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede?

Şehr-i Şifa Tesisleri'nde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde inşa edildi. Proje dahilinde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor.

İnan Thermal Residence Nevşehir iletişim!

Nevşehir Kozaklı'da hayata geçen İnan Thermal Residence projesinde toplam 700 daire yer alıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler ömür boyu tapulu olarak satışa sunuluyor.

Pamukkale Şehr-i Şifa'da satılık devremülk!

Pamukkale Şehr-i Şifa Tesisleri'nde 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor. Proje dahilinde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Cesur Termal Kızılcahamam Tesisleri iletişim!

Cesur Termal Kızılcahamam Tesisleri 676 daireden meydana geliyor. Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde inşa edilen Cesur Termal Tesisleri 7 günlük hisse tapulu devremülkler satışa sunuluyor.

Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları!

Ankara'nın Beypazarı bölgesinde hayata geçen Akropol Termal Tesisleri'nde ömür boyu tapulu devremülkler satışa sunuluyor. Akropol Termal Beypazarı devremülk fiyatları şöyle:

Afyon Sefa Termal Tatil Köyü'nde 8 bin 450 TL'ye devremülk!

Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçen Sefa Termal Tesisleri 66 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sefa Termal Tatil Köyü'nde devremülkler 8 bin 450 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yalovada devremülkler Haberi

Yalovada devremülkler

Doğası, termal kaynakları ve tarihi ile turistlerin uğrak yerlerinden Yalova'yı ziyaret eden turist sayısı her yıl yaklaşık yüzde 11 artıyor.  Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Emniyet Müdürlüğü verilerine göre, kente 2013 yılında gelen turist sayısının 535 bin 691'i bulduğunu söyledi. Kente gelen turist sayısının 2014'te yüzde 11 artışla 594 bin 439'a yükseldiğini kaydeden Karatekin, Yalova'yı ağırlıklı yerli turistlerin ziyaret ettiğini, ardından Arap, Rus ve Alman uyrukluların geldiğini beliıtti. Karatekin, "Turist sayısının bu yıl da 2014'teki artış oranını yakalayacağını tahmin ediyoruz" dedi.  Kente gelen turist sayısındaki artışta, hizmete açılan termal turizm tesisleri ve sayısı 28 adedi bulan turizm seyahat acentelerinin etkili olduğunu belirten Ziya Karatekin, "Ayrıca, yapımı devam eden Körfez Geçiş Köprüsü de artışta önemli rol oynuyor"...