01 / 05 / 2024

yalovanın köylerine sosyal tesis mi yapılacak

yalovanın köylerine sosyal tesis mi yapılacak

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi ve Köydes olarak köylere 2016 yılında 10 milyon liralık yatırım yapılmasının planlandığını söyledi.

Konut piyasası 2023'ü nasıl kapattı? 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özeti... 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özetini paylaştı. Peki konut satış rakamları, konut fiyatları 2023'te nasıl değişti? İşte 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özeti... 

EYT’de Bağ-Kur’a geriye dönük kayıt hakkı! Bu iki kritik tarihe dikkat!

Bağ-Kur tescil affı için son dakika gelişmeler yakından takip edilirken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yeni adımlar atılıyor. Prim eşitliği gündeme gelirken tüm dikkatler tescil affına çevrilmiş durumda. Peki, EYT'de 2 bin öncesi Bağ-Kur'a geriye dönük kayıt hakkı verilecek mi? İşte detayl

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Ürdün, İsrail'in yeni konut inşa kararını kınadı!

Ürdün, İsrail'in yeni konut inşa kararını kınadı. Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "İsrail'in 2 bin 300 yeni konut inşasına onay vermesi, tek taraflı ve kınanacak bir adımdır" dedi...

Ankara'nın köylerine konuk evi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına dahil olan çevre ilçelerde mahalle statüsü kazanan köylere, tam donanımlı konuk evleri inşa ediyor.

Isparta'nın köylerine 11 milyon TL'lik yatırım!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, KÖYDES projelerine 2017 yılı için yaklaşık 11 milyon TL ödenek ayrıldığını belirterek, toplam 107 proje yürütüldüğünü açıkladı.

Esenyurt Bartın Kültür Evi’nin temeli atıldı!

Esenyurt ‘ta İstanbul'un birçok semtinde yaşayan Bartınlı vatandaşların bir araya gelmelerini sağlayarak sosyal, kültürel ve çeşitli alanlarda etkinliklere ev sahipliği yapması planlanan Bartın Kültür Evi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çatalca'nın köylerine tapu müjdesi!

Çatalca Köyüm Restoran'da mahalle muhtarları ve STK başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve İlçe Başkanı Selim Güçbilmez tapusuz mahalleler ile ilgili kanun teklifini okuyarak "Tapular geliyor inşallah" açıklamasını yaptı

Bulvar İstanbul'un kreş binasının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesinin kreş binası inşaatının kısmi geçici kabulünün onaylandığını açıkladı.

Şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ İzmir Kınık 271 konut ihalesi 26 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı İzmir İli Kınık İlçesi'nde 271 adet yeni konut hayata geçirecek. TOKİ İzmir Kınık 271 konut ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

yalovanın köylerine sosyal tesis mi yapılacak Haberi

yalovanın köylerine sosyal tesis mi yapılacak

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, İl Özel İdaresi ve Köydes olarak köylere 2016 yılında 10 milyon liralık yatırım yapılmasının planlandığını söyledi. 


Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Atilla Selami Abban ile İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, köyleri dolaşarak yatırımların aciliyet sıralamasını belirliyor. Önümüzdeki günlere sunulacak brifing sonrasında netleşecek olan yatırım programı hakkında bilgiler veren Demirel, "Köylerimizi Yalova Vali Yardımcısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Atilla Selami Abban ile birlikte dolaşıyoruz. Şu anda köylerimizin ihtiyaç tespitini yapıyoruz. 2016 Köydes yatırım ve bütçeyi hazırlarken done oluşturuyoruz. 2016 yılında aciliyet programına göre köylerimize yatırım yapmaya başlayacağız. Şu anda Köydes'le birlikte 10 milyon TL yatırım hedefliyoruz. Ancak bu taleplere göre önümüzdeki süreçte netlik kazanacak. Bu bütçe köylerde yol,...