04 / 05 / 2024

Yalovaya yol yapılacak

Yalovaya yol yapılacak

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, alternatif yollarla Çiftlikköy ile Yalova bağlantısının sağlanacağını bildirdi. Halit Güleç, KİPTAŞ'ın olduğu yerdeki köprünün Çiftlikköy-Yalova arasında bağlantı olsun diye genişletileceğini söyledi.

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

Kadirli OSB'den yol yapım işi ihalesi 28 Haziran'da!

Kadirli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı tarafından yol inşaatı yapım işi ihale ediliyor. İhale 28 Haziran'da yapılacak...

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Tarihi İpek Yolu için 8 trilyon dolarlık altyapı çalışması yapılacak!

Çin'in tarihi İpek Yolu'nu canlandırma girişimi "Bir Kuşak Bir Yol Projesi" tam olarak aktif hale geldiğinde, 68 ülkede yapılacak altyapı yatırımlarına 8 trilyon dolarlık katkı sağlaması bekleniyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Niğde Zengen-Ulukışla-Pozantı arası duble yol yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Zengen-Ulukışla-Pozantı yolunun duble yol yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gazipaşa Havalimanı'na 4 şeritli yol yapılacak!

Gazipaşa Havalimanı’na ulaşımı sağlayan yolun düzenleneceğini belirten Başkan Çelik, “Havalimanına 25 metrelik 4 şeritli yol yapılacak. Bunun gündeme alınması oylanarak kabul edildi” dedi.

Gemlik Cihatlı Mahallesi'ne 970 konut yapılacak!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Refik Yılmaz, mahallenin yol oluşturma çalışmalarına start verdiklerini söyledi.

Asar Deresi yol yapım ihalesine 4 firmadan teklif!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak. Ayrıca proje kapsamında 2 adet köprü ve dere ıslah imalatları da yapılacak.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak...

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak.

Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ihale kapsamında 4 kilometrelik yol ile istinat duvarı yapılacak. Proje kapsamında 2 adet köprü ve dere ıslah imalatları da yapılaca

Yalovaya yol yapılacak Haberi

Yalovaya yol yapılacak

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, KİPTAŞ'ın olduğu yerdeki köprünün Çiftlikköy-Yalova arasında bağlantı olsun diye genişletileceğini söyledi. Güleç, "Özdilek'ten iç yola önce Bayraktepe, oradan Göçmen Mahallesi'ne ve Kazım Patıl Caddesi'nden mezbahaya geçiş sağlayacağız. Sanayi sitesinin oradan da  otogar köprüsüne mezbahayı bölerek  geçiş yapılacak" dedi. Bu bağlantıyla Bursa, Yalova,  Safran'a geçiş olabileceğini kaydeden girilerek  Güleç, çalışmaları kısa sürede hayata geçirmek istediklerini ifade...