18 / 05 / 2024

Yamaç Metalurji ve İnşaat adresi

Yamaç Metalurji ve İnşaat adresi

Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İsmail Sevinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Seyhan Sokak' ta kuruldu.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Prefabrik Çelik Konstrüksiyon Sanayi Ve Ticaret Şirketi  Sultanbeyli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Danişmant tarafından kuruldu.

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Metalurji ve Mühendislik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Yaşar ve Serap Yaşar ortaklığıyla kuruldu...

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şahin Bakır Ve Metalurji Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de açıldı. 

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirometrik Metalurji İzolasyon Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Karabaş tarafından kuruldu.

Malatya Yamaç Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Silivri Yamaçtepe-2 RES Projesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli Silivri İlçesi, Yamaçtepe-2 RES Projesi Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı..

Yamaç Metalurji ve İnşaat adresi Haberi

Yamaç Metalurji ve İnşaat adresi

Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İsmail Sevinç tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Pendik, Bahçelievler Mahallesi, Seyhan Sokak'ta kuruldu.


Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü metalden mamül  malların alımını, satımını, imalatını ve ihracatını yapmak. - Her türlü inşaat malzemelerinin alımını, satımını, imalatını ve ihracatını yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında gerçek kişi, kamu ve özel sektör kuruluşlarına inşaat       ve taahhüt işleri yapmak, kat karşılığı, yap sat, konut, sanayi,turizm , inşaatları yapmak; bu konularda ihalelere katılmak. Şirket amaç ve konularını gerçekleştirmek için gayrimenkuller alabilir, ihtiyaç fazlasını satabilir. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında bayilik, acentalık alabilir, verebilir.


Yamaç Metalurji ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi adres: Pendik, Bahçelievler Mahallesi,...