21 / 05 / 2024

Yamaha MT 09 ne kadar

Yamaha MT 09 ne kadar

Japonya'nın Karanlık Ruhuna katılmak için geliştirilen yepyeni Yamaha MT-09 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Yamaha MT-09 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! Haftalık çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor?

Milyonlarca çalışanı- yakından ilgilendiren haftalık çalışma saatlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki haftalık çalışma saatleri değişecek mi? çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor? İşte son dakika gelişmesi...

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Mt Pvt İnşaat Ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mt Pvt İnşaat Ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Ali tarafından kuruldu.

Primus Bella 09'da lansmana özel yüzde 20 indirim! Yeni proje! 

Antalya'da hayata geçirilen Primus Bella 09 projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Primus Bella 09'da 34 adet tripleks villa bulunuyor.

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mt Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Tekin tarafından kuruldu.

Primus Bella 09 villaları satışta! Yeni proje!

Primus Yapı'nin ilk konut projesi olan Primus Bella 09 villaları Antalya’da hayata geçiriliyor. Primus Bella 09 villaları satışa çıktı. İşte prpojeye ilişkin tüm detaylar...

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 3+1 isim listesi 14.09.2023!

TOKİ Erzurum Aşkale kura sonuçları 3+1 isim listesi 14.09.2023 haberimizde yer alıyor. TOKİ'nin resmi web sitesinde paylaşılan bilgiye göre projede 4 bin 54 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtç Vinç Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Güleç tarafından kuruldu.

Garanti BBVA'dan başvuru formunu doldurana yarın sabah 09.00'da ödeme alacak!

Garanti BBVA bayram öncesi müşterilerini sevindiriyor. Başvuru formunu dolduran herkese yarın sabah 09.00’da ödeme yapılacak. Yüksek tutarlı ödemeyi almak için sağlanması gereken şartlar gibi merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Skoda Scala Nisan ayı belli oldu! İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Karar vermenize yardımcı olacak tüm ayrıntılarla birlikte, bir donanımı diğeriyle karşılaştırarak sizin için en iyi Skoda'yı bulabilirsiniz.  Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi 

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Modern bir tasarıma sahip BMW 3 serisine Nisan'da zam geldi mi? İşte 09 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW'nin mükemmel spor sedanı, 2023 için teknoloji ağırlıklı bir modele kavuşuyor ve güncellenmiş dış tasarım ve dramatik, tamamen dijital bir gösterge paneli sunuyor. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Yamaha MT 09 ne kadar Haberi

Yamaha MT 09 ne kadar

Orijinal MT-09, motosiklet dünyasına gerçek heyecanı ve saf duyguyu geri getiren bir makineydi. Yamaha'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 50 binden fazla Avrupalı sürücüye, büyüyen Hyper Naked hareketinin parçası olmaları için ilham veren MT-09 Japonya'nın Karanlık Ruhuna katılmak için geliştirildi.

Yamaha'nın web sitesinde yer alan detaylara göre, deniş kapasiteli 890 cc EU5 uyumlu CP3 motoru, daha düşük devirde daha yüksek tork seviyelerini zorlar ve sürücülere daha ani hızlanma ve daha iyi yol odaklı performans sunar.

Yüksek teknolojiye sahip olan 6 eksenli IMU, en üst düzeyde kontrol sağlayabilmeniz için sınıfının en iyisi elektronik sürücü yardımı özelliklerini yönetiyor. Yepyeni Yamaha MT-09'daki QSS de süper hızlı vites yükseltme ve daha kararlı vites düşürme deneyimi sunuyor.

Son derece keskin yol tutuşu için yeni...