06 / 05 / 2024

yamula barajı 2 etap sahil yolu projesi

yamula barajı 2 etap sahil yolu projesi

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri' nin denizi olan Yamula Barajı' nda ikinci etabı tamamlanan Sahil Yolu' nun Erkilet üstünden Kayseri' ye bağlandığını söyledi...

2 milyon memura kötü haber! Maaşlar bir anda düşebilir! 

Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 18 Ocak 2024'te almış olduğu bir kararla, kamu görevlilerinin toplu sözleşme ikramiyesinden yararlanabilmesi için "yüzde 2 barajını aşan sendikalara üye olma" şartı iptal edildi. Peki bu durum maaşları nasıl etkileyecek? 

Türkiye'nin en uzun köprülerinden Hasankeyf-2 bugün açılıyor!

Bugün hizmete açılacak olan Hasankeyf-2 Köprüsü, hem yeni yerine taşınan Hasankeyf'e ulaşımı sağlayacak hem de Batman-Midyat yolunda baraj geçiş sorununa çözüm sunacak.

Kayseri'de 5 cami tapusu ve 4 villa arsası takası!

Milli Emlak Müdürlüğü, mülkiyeti Kocasinan Belediyesi'ne ait 5 caminin tapusuna karşılık Yamula Barajı'na nazır 100 bin metrekarelik 4 villa arsası verecek...

Yusufeli Barajı'na ulaşım 39 tünelle sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu "Türkiye'nin en yüksek barajına ulaşımı sağlayacak 39 tünelin kazı destekleme imalatlarını tamamlama aşamasına getirdik. Hedefimiz 69,2 kilometrelik bu zor yolu 2021 yılı sonunda bitirerek hizmete açmak" diye konuştu. 

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran'da!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi ihalesi 1 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü'nde sona gelindi. Projenin gelecek ay hizmete açılacak.

Hasankeyf 2 Köprüsü'nün inşaatında sona gelindi!

Ilısu Barajı ve HES projesi kapsamında inşaatına başlanan Hasankeyf-2 Köprüsü gelecek ay açılacak.

Yusufeli'ne 2 bin 600 konutluk yeni yerleşim alanı!

Baraj suları altında kalacak Artvin’in Yusufeli ilçesi için 2 bin 600 konutluk yeni bir yerleşim alanı inşa ediliyor. Vatandaşlar taşınacakları yeni evlerini inceledi.

Manisa Karayağcı Barajı'nın inşaatı hızlandı!

Manisa'nın Gördes ilçesinde 2 bin dekar araziyi modern sulamayla tanıştıracak Karayağcı Barajı’nın inşaatı hızla devam ediyor. Projede gövde dolgusunun yüzde 80’lik kısmı tamamlandı.

Manisa Kula’ya 6’ncı baraj inşa ediliyor!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından inşaatı devam eden Konurca Barajı’nda çalışmalar hızlandı. Barajın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Yusufeli Barajı'nın inşaatında son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Yusufeli Barajı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Acu, Yusufeli Barajı için yapılan programlamada gövde betonunun 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Manisa Kılavuzlar Barajı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa Demirci'de 6 baraj ve 4 gölet inşaatını aynı anda sürdürürken, Kılavuzlar Barajı'nın inşaatının yüzde 40'ını tamamladı

yamula barajı 2 etap sahil yolu projesi Haberi

yamula barajı 2 etap sahil yolu projesi


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin denizi olan Yamula Barajı'nda ikinci etabı tamamlanan Sahil Yolu'nun Erkilet üstünden Kayseri'ye bağlandığını söyledi.


Seçimlerden önce ilk kesecekleri kurdelenin Yamula Barajı Sahil Yolu olacağını söylediklerini hatırlatan Başkan Mustafa Çelik, "Sözümüzü tutacağız inşallah. Kısa zaman içerisinde Sahil Yolu'nun tamamını hizmete açacağız. Sahil Yolu, ikinci etabın asfalt işlemi ve yol çizgilerinin de tamamlanmasıyla Erkilet-Vatan-Çevril istikametinden şehir merkezine bağlandı" dedi.


Yamula Barajı kıyısındaki Kuşçu ve Çevril Mahallesi'nde Sahil Yolu çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan Çelik, "Yapacağımız yeni rekreasyon alanlarıyla karşı tepeler tamamıyla ağaçlandırılacak. Bungalov evler, günübirlik piknik alanları ve çocuklarımız için de oyun alanlarının tamamını yapacağız. Temizlik ve düzenleme çalışmalarına başladık. Son haliyle Yamula Barajı, fiili olarak Kayseri'nin denizi oldu. Bu güzelliği tüm Kocasinanlılara, Kayserililere inşallah yaşatacağız" şeklinde...