27 / 05 / 2024

Yandex Navigasyon

Yandex Navigasyon

Türkiye’de milyonlarca sürücünün tercihi olan Yandex.Navigasyon, sürekli güncellenen haritası ve varmak istenilen noktaya mümkün en kısa sürede ulaştıran güzergahlarla kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Roborock S7 Robot Süpürge kaç TL, en uygun nereden alınır? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Akıllı navigasyon sistemi ile en verimli temizlik rotasını belirleyen Roborock S7 Robot Süpürge, uzun temizleme süresiyle tüm silme ve süpürme işlerini eksiksiz yapar. Peki, Roborock S7 Robot Süpürge şarjı ne kadar gidiyor? Roborock S7 emiş gücü kaç? İşte detaylar...

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Seat Ibiza'ya 30 bin TL zam geldi! Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

9.2 inç multimedya ile navigasyon sistemi ve 10.25 inç dijital gösterge paneliyle göz dolduran Yeni Seat Ibiza'ya bu ay 30 bin lira zam geldi. Peki Seat Ibiza fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 fiyat listesi...

Mini yeni kampanyayı patlattı! Mini 30 Ekim 2022 fiyat listesi

MINI Cooper son kampanyasını patlattı. MINI, bir dizi yenilikçi teknik özellik ve kullanışlı dokunuşla birlikte sunuluyor. 8,8 inç dokunmatik ekranı standart donanım haline gelen araçta, opsiyonel MINI Navigasyon da mevcut. Kampanyalı Mini fiyatlarını haberlerimizde derledik.

GPS takip cihazlarında çok satanlar! 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güvenlik gerekçeleri ve navigasyon teknolojisindeki gelişmelerle GPS özellikli aksesuarlara ilgi arttı. Çok satan cihazların fiyatları şöyle...

Uber, Rus Teknoloji Şirketi Yandex ile Ortaklığını Bitiriyor!

Uber, Yandex Taxi'deki pay satışını hızlandırma kararı alarak, ortaklığı sonlandıracaklarını açıkladı...

Enka İnşaat, Yandex Merkez Binası inşaatı için 500 milyon Euro'luk sözleşme imzaladı!

ENKA ve Yandex LLC arasında, Moskova'da yapılacak olan yeni Yandex Merkez Binası'nın inşası için yaklaşık 500 milyon Euro'luk sözleşme imzalandı.

Yandex Moskova'da 145 milyon dolarlık arsa aldı!

Rusya'nın teknoloji devi Yandex, Moskova'nın merkezindeki 'Kosıgina' sokağında yeni merkezi için 145 milyon dolarlık arsa satın aldı.

Avrasya Tüneli dijital haritalarda yerini aldı!

Avrasya Tüneli, dijital haritalarda da hemen yerini aldı. Yandex, Google, İBB Trafik, Trafi, TomTom gibi uygulamalar harita ve navigasyonlarına tüneli anında eklediler.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü dijital haritalara eklendi!

İstanbul’un üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’in açılışı dijital haritalara da yoğun günler yaşattı. Navigasyon sistemleri hemen köprüyü haritalarına alırken, trafik yoğunluk uygulamaları da seferber oldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün haritası Yandex.Navigasyon'da!

Türkiye’de milyonlarca sürücünün tercihi olan Yandex.Navigasyon, sürekli güncellenen haritası ve varmak istenilen noktaya mümkün en kısa sürede ulaştıran güzergahlarla kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Erman Ilıcak’tan Rusya yaptırımlarına açıklama!

Moskova’yla uçak krizinin etkileri artarak sürerken; bu ülkede en çok yatırım yapan gruplardan Rönesans Rusya’daki ortak yatırım anlaşmalarına, Anadolu Efes İngilizlere, Yandex Ali Baba’ya güveniyor.

Yandex Navigasyon Haberi

Yandex Navigasyon

Yeni eklenen yolları, yapılan köprü ve geçitleri kısa sürede haritasına entegre eden Osmangazi Köprüsü’nü de açıldığı ilk gün haritaya ekleyen Yandex.Navigasyon, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nu da haritasına dahil etti.


İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde milyonlarca sürücünün olmazsa olmaz uygulamalarından biri olan Yandex.Navigasyon, kullanıcı deneyimini üst düzeyde tutmak için yollarda yapılan değişiklikleri hızlı bir şekilde haritasına ekliyor.


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!


Gerçek zamanlı trafik ve yol durumu bilgisi ile sürücülerin varmak istedikleri noktaya en kısa zamanda ulaşmalarını sağlayan Yandex.Navigasyon, İstanbul Boğazı’nda inşa edilen üçüncü köprü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü ve köprünün dahil olduğu güzergah Kuzey Çevre Otoyolu’nu kullanıma açıldığı ilk günden itibaren haritasına ekledi.


Ülkemizde gerçek zamanlı trafik bilgisi sunan ilk navigasyon uygulaması olan Yandex.Navigasyon,...