18 / 05 / 2024

yangın çıkma sebebi

yangın çıkma sebebi

Edinilen bilgiye göre, Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesi Dereköy mevkindeki çöplük alanında 14 Ekim 2013 Pazartesi günü gaz sıkışması sebebi ile çıkan yangın devam ediyor...

Murat Özcan: Yangın yalıtımı binalarda riski azaltır!

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, yangın çıkma olasılığının her zaman var olduğunu belirterek, yangında doğru yalıtımın hayat kurtardığına dikkat çekti.

Çanakkale'de ev yangını: 1 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, bir evde çıkan yangında yatalak hasta olduğu öğrenilen Hüseyin Tezel (86) yoğun dumandan zehirlenerek yaşamını kaybetti. Yangının çıkış sebebi itfaiye ekiplerince araştırılıyor.

Balıkesir'de bir evde yangın çıktı!

Dursunbey’de meydana gelen yangında bir ailenin evi kül oldu.Yangın, Dursunbey İlçesi Üçeylül Mahallesinde saat 13.30 sularında meydana geldi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Hatay'da orman yangını!

Hatay'da ormanlık alanda üç farklı noktada çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangında bir hektar kızıl çamın zarar gördüğü belirlendi.

Berlin Mevlana Camisi'ndeki yangının sebebi araştırılıyor!

Berlin Emniyet Müdürü Kandt: "Yangının teknik arızadan ya da sigara izmaritinden çıktığı ihtimalini kesin olarak dışlayabiliriz. Biz kasıtlı kundaklama olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

Şampiyon atların yetiştiği çiftlikte yangın çıktı!

Kayseri'de at çiftliğinde çıkan yangında maddi hasar oluşurken, Gazi ve Cumhurbaşkanlığı koşularında bir çok kez birincilik elde etmiş atlar zarar görmedi. Yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Mustafa Yeneroğlu: Mevlana Camii'sindeki yangın sebebi hemen ortaya çıkmalı!

Geçtiğimiz günlerde Mevlana Camii'sinde meydana gelen yangının sebebi hala bilinmiyor. IGMG Genel Sekreteri Mustafa Yeneroğlu: "Güvenlik birimleri, yangının sebebini hızlı ve eksiksiz şekilde ortaya çıkarmalıdır" dedi.

Kayalar Kimya Fabrikası’nda yangın çıktı!

Hammaddelerin bulunduğu bölümde çıkan yangına, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu’dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Saatler süren çalışma sonrası söndürülen yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Bilecik Kösedere'de orman yangını çıktı!

Kösedere mevkisinde çıkış sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle tarlada başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede ormanlık alana yayılması sonucu büyüdü. Yaklaşık 3 hektar alanın zarar gördüğü orman yangını kontrol altına alındı...

İstanbul'da boş binada çıkan yangın diğer binalara sıçramadan söndürüldü!

Sütlüce Sandalcı Kerim Sokak'ta saat 21.00'da iki katlı boş bir binada sebebi henüz belirlenemeyen yangın çıktı. Vatandaşların olayı fark etmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi...

Boğaz’daki 240 yalı yangın tehdidi altında!

TÜYAK 2013-Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi öncesinde gerçekleşen basın toplantısında konuşan Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç’a göre, tarihî binalardaki yangınların en büyük sebebi onlara kaldırabileceklerinden fazla elektrik yükü yüklenmesi...

Bodrum'da çöplük alanında çıkan yangın sürüyor!

Edinilen bilgiye göre, Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis beldesi Dereköy mevkindeki çöplük alanında 14 Ekim 2013 Pazartesi günü gaz sıkışması sebebi ile çıkan yangın devam ediyor...

yangın çıkma sebebi Haberi

yangın çıkma sebebi

Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölgeye günde 500 tondan fazla su ile müdahale ettiklerini ancak yangının tamamen söndürülemediğini söyledi.


Ekiplerin gece gündüz demeden müdahalelerini sürdürdüğünü ifade eden Dinçberk, "Bölgeye Turgutreis başta olmak üzere diğer beldelerden gelen itfaiyeler de müdahale ediyor. Yangın kontrol altında ancak tamamen söndürülemiyor. Bu tarz yangınların tamamen söndürülmesi yaklaşık bir ayımızı alıyor" dedi.


Öte yandan bölgeden çıkan yoğun duman, Bodrum'un birçok bölgesinden de...