20 / 05 / 2024

Yangın çıktı mı

Yangın çıktı mı

Hatay'da, önceki yıl 82 orman yangınında bin 460 hektar zarar görürken geçen yıl çıkan 35 yangında, erken müdahale sayesinde 57 hektardaki ağaçlar tahrip oldu.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Gebze Gölcük'te onarım yapılan binada yangın çıktı!

Gebze Gölcük'de çatı onarımı sırasında kaynak yapılırken bir binada yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Şişli'de 17 katlı iş merkezinde yangın çıktı!

Şişli'de 17 katlı iş merkezinin beşinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı. Yangına müdahele etmek için olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi.

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Muğla Ortaca Devlet Hastanesi inşaatında yangın çıktı!

Ortaca Gölbaşı Mahallesi anten tepe mevkiinde yapımı devam eden 100 yataklı Ortaca Devlet Hastanesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Nizip Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde yangın çıktı!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde yangın çıktı. Fevzi Paşa Mahallesi'nde bulunan kurumun alt katında bulunan arşiv bölümünde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın söndürüldü.

Novodeviçi Manastırı'nda yangın çıktı!

Türk edebiyatının büyük şairi Nazım Hikmet'in mezarının da bulunduğu Novodeviçi Mezarlığı'nın bitişiğindeki manastırın çan kulesinde yangın çıktı..

Novodevichy manastırında yangın çıktı!

Rudya'da UNESCO'nun Dünya Mirası listesinde bulunan Kremlin Sarayı yakınlarındaki Novodevichy manastırında yangın çıktı. Nazım Hikmet 1963 yılında manastırın da bulunduğu Novodeviçye mezarlığında toprağa verilmişti.

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı!

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Eskişehir Yolu 60. Kilometredeki ORS Rulman Fabrikası’nda çıkan yangına anında müdahale edip kontrol altına alarak söndürdü.

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yangın çıktı!

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanenin kafeterya bölümünde çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yangın çıktı mı Haberi

Yangın çıktı mı

İklim çeşitliliğine, zengin doğal güzelliğe ve bitki örtüsüne sahip Hatay'da, geçen yılki 35 orman yangınında, erken müdahale sayesinde 57 hektardaki ağaçlar zarar gördü.


Antakya Orman İşletme Müdürü Cevdet Çiçek, AA muhabirine, Hatay'da 171 bin 992 hektar orman bulunduğunu, bunun 97 bin 743 hektarının verimli, kalanının verimsiz veya bozuk olduğunu kaydetti.


Hatay'da geçen yıl 35 orman yangını çıktığını ve 57 hektardaki ağaçların zarar gördüğünü vurgulayan Çiçek, şöyle devam etti:


"Ormanlık alan bakımından önemli yere sahip Hatay'da 2012'de 75 yangında 2 bin 972 hektar zarar gördü. Önceki yıl da 82 yangında bin 460 hektardaki ağaçlar tahrip oldu. Geçen yıl ise hem yangın sayısı hem de zarar gören alan azaldı. Yangın, olağanüstü bir hal. Bazen bir yangında, rüzgarın da etkisiyle binlerce alan zarar görebiliyor. Ekiplerimiz,...