09 / 05 / 2024

yangın muğla

yangın muğla

Muğla'da orman yangını çıktı. Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Beyobası beldesinde orman yangını başladı. Yangına, 2 helikopter ve 1 uçak ile havadan, çok sayıda arazöz ve orman yangını söndürme işçisi ile karadan müdahale edilmeye başlandı...

Muğla Kavaklıdere'de yangın çıktı!

Muğla Kavaklıdere'de çıkan yangından 15 hektarlık orman yandı...

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi. 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

TOKİ Muğla Milas 2. Etap kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

yangın muğla Haberi

yangın muğla

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre,  İlçeye bağlı Beyobası beldesi Sancıbeli mevkisindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına, 2 helikopter ve 1 uçak ile havadan, çok sayıda arazöz ve orman yangını söndürme işçisi ile karadan müdahale edilmeye başlandı. 


Söndürme çalışmalarına katılmak üzere Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz'den de ekiplerin bölgeye sevk edildiği öğrenildi. Ekiplerin, rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen yangına müdahalede güçlük çektiği...