15 / 05 / 2024

yangın resort otel yangın

yangın resort otel yangın

Gökçeada'da Kaleköy ile Zeytinli köyü arasındaki çıkan yangın kısa sürede ilerleyerek Resort Otel'e yaklaştı

Arena Resort Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Resort Otel Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Titanic Grup Mardan Palace'ı resort otel yaptı!

Titanic Grup 20 milyon euro yatırımla Mardan Palace'yi resort otel yaptı. 15 yıllığına Halkbank'tan kiralanan otel mayıs ayında kapılarını açmıştı.  

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya'nın Serik ilçesi'nde bulunan Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. Vera Hotels Grubu'na ait otel 89 milyon 551 bin liraya Fibabanka'nın oldu.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Antalya Vera Mare Resort Otel 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Tentur’a ait Antalya Serik’teki Vera Mare Resort Otel icradan satılıyor. Satış bedeli 178.8 milyon TL olarak belirlenen otelin ihalesi 12 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

Şile Resort Otel'e yol geliyor!

Şile Resort Otel için sahile yol yapılacak. Yol planını içeren plan değişikliği teklifi İBB Meclisi'nde kabul edildi...

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Didim Aurum Moon Resort Otel'in imara aykırı kısımları yıkılacak!

Didim'de Azot Tesisleri'nin bulunduğu alana bu yıl yapılarak hizmete açılan beş yıldızlı Aurum Moon Resort Otel'in önüne 3621 Sayılı Kıyı Kanunu'na aykırı olarak, tek katlı iki eski yığma yapı için yıkım kararı alındı.

Güriş İnşaat, Mirage Park Resort Otel'in işletmesini devraldı!

Mirage Park Resort Otel, Oger Otel işletmelerinin iflası ve kira sözleşmesini 30 Aralık tarihinde tek taraflı fesh etmesi üzerine mülkiyeti Güriş İnşaat ve Mühendislik'e ait olan Mirage Park Resort Otel tesisini firma olarak kendisi işletme kararını aldı.

Jiva Beach Resort Otel’de eşsiz bir tatil fırsatı yakalayın!

Sessiz ve dingin bir tatil isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan ve özgün mimarisi ile Fethiye’nin en beğenilen otelleri arasında yer alan Jiva Beach Resort Otel, misafirlerine 5 yıldız lüksünü tatil köyü rahatlığında sunuyor.

yangın resort otel yangın Haberi

yangın resort otel yangın

Gökçeada'da Kaleköy ile Zeytinli köyü arasındaki makilik ve otluk alanda dün yangın çıktı. Alevler yangının etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çanakkale Havaalam'ndan kalkan iki uçak ve bir söndürme helikopteriyle havadan, arazözle karadan alevlere müdahale edildi. Yangın sahile ilerleyerek Resort Otel'e yaklaştı. Uçaklar ve helikopter alevlere su atarak oteli korudu. Yangın söndürüldü. Alevler 2 hektar makilik alana zarar...