28 / 07 / 2024

yangında evleri yanan romanlara ev yapıldımı

yangında evleri yanan romanlara ev yapıldımı

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangında evlerini kabeden 10 roman aile, geçici olarak konteynırlara yerleştirilmişti. Sancaktepe Belediyesi tamamen yanan iki evi ve kısmen zarar gören dört evi yeniden inşa etti...

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Demet Akalın yangında evini kaybeden vatandaşın evini yaptırdı!

Manavgat'taki orman yangınında evini kaybeden Fatma Teyze'nin yeni evini şarkıcı Demet Akalın yaptırdı. 

Evleri yanan çift için yeni konut inşa ediliyor!

Antalya'da meydana gelen yangınlar nedeniyle yanan evin bir odasında yaşayan çift için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un talimatıyla yeni ev inşa ediliyor.

Yangında evleri hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacak!

Marmaris'te meydana gelen yangınları incelemek için bölgeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yangında evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını açıkladı.

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Çorum'da evleri yanan vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor!

2017'de Çorum'da çıkan yangın nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar yeni konutlarını teslim almayı bekliyor. Evleri yanan vatandaşlar Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka'yı durumu bildiren bir mektup yazdı. 

Şırnak Valiliğinden evi yanan aileye kira yardımı!

Şırnak Valiliği, 15 gün önce Maden Afet Konutlarında çıkan yangında evleri kullanılmaz duruma gelen aileye kira ve malzeme desteği yaptı.

Devlet, Tunceli'de evleri yanan ailelerin yaralarını saracak!

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde çıkan yangında evleri zarar gören aileler için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Adana'da evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıyoruz!

Adana'daki yangında evleri yanan vatandaşlar için 1 milyon TL kaynak aktarıldı. 

Beyoğlu'nda metruk binada yangın çıktı!

İstanbul Beyoğlu'nda metruk bir binada yangın çıktı. 3 katlı metruk binadaki yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

yangında evleri yanan romanlara ev yapıldımı Haberi

yangında evleri yanan romanlara ev yapıldımı


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, çıkan yangında evlerini kaybeden 10 roman aileye yeni evlerinin anahtarlarını verdi.


Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde 27 Ağustos tarihinde çıkan yangında evlerini kabeden 10 roman aile, geçici olarak konteynırlara yerleştirilmişti. Sancaktepe Belediyesi tarafından tamamen yanan iki ev ve kısmen zarar gören dört ev yeniden inşa edildi. Evlerin teslimi için Sancaktepe'de bir tören düzenlendi.


Törene Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in yanı çok sayıda vatandaş katıldı. Anahtar tesliminden önce bir konuşma yapan İsmail Erdem, "Yaz aylarının sonunda meydana gelen yangın olayında vatandaşlarımız evsiz kalmıştı. Yangının olduğu akşam hemen olay yerine geldik. Kızılay tarafından geçici olarak çadır gönderildi. Üç öğün sıcak yemeğimizi de biz gönderdik ve ilk olarak yardımı başlattık ve yaralarının sarılacağına söz verdik. Bugün de gördüğünüz gibi Allah'a çok...