29 / 04 / 2024

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz tarihinde kuruldu.

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bölük tarafından kuruldu.

Asaf52 İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Asaf52 İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Güdük tarafından kuruldu.

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Mac1 İnşaat Yapı Taahhüt Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Coşkun tarafından kuruldu.

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnce Su İnşaat Yapı Taahhüt Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İnci Sarı tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Esba Yapı Taahhüt Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sümeyye Bayraktar tarfından kuruldu.

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Demircan ve Furkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Erginler İnşaat Yapı Mimarlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erginler İnşaat Yapı Mimarlık Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ergin tarafından kuruldu.

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Mimari Yapı Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ferruh Uzun tarafından kuruldu.

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Sultan Yanık, Mahmut Yanık ve Mehmet Yanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Yanık Yapı Taahhüt ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunlarısatmak, kiraya vermek. Şirket uzun, orta veya kısa vadeli istikrazlarda bulunur kredi alma anlaşmaları yapar, şirketin alacaklarından dolayı başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine rehin ve ipotek tesis eder. Gerektiğinde bu rehin ve ipotekleri kaldırır. ve anasözleşmesinde yazılı...