04 / 05 / 2024

yanmayan döşemelik kumaşları

yanmayan döşemelik kumaşları

Bursa'da, siparişlere göre özel projeler üreten firmanın, güç tutuşan, ateşe dayanıklı, antibakteriyel, antialerjik, leke itici, kendini temizleyen, koku gideren teknik tekstil ürünü perdeleri, Çin'in de aralarında bulunduğu 82 ülkeye satıyor....

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

En düşük memur maaşı tam bu kadar olacak! Memurlara yüzde 46.73 zam müjdesi! Öğretmen, polis, müdür maaşları açıklandı!

Memur maaşları Ocak ayında 6 aylık enflasyon farkının netleşmesinin ardındna yükselecek. Peki en düşük memur maaşı Ocak'ta kaç TL olacak? Öğretmen, polis, müdür maaşları ne kadara yükselecek?

1999-2008 arası SGK girişi olanlara müjde! Kısmi emeklilikte yeni düzenlemeyle maaşlar arttı!

Kısmi emeklilikte yapılan yeni düzenlemelerle birlikte, aylık maaşlar 7,500 TL seviyesine çıkarıldı. Bu gelişme, emeklilik öncesinde gelir sağlama amacı güden vatandaşlara önemli destek sağlamış oldu. 

Altında sert düşüş! Altın yatırımcılarının yüreği ağzına geldi! Gram altın bugün ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor. Rekor seviyelere yükselene altının düşüşü yatırmcıların yüreğini ağzına getirdi. Gram altın bugün ne kadar oldu? 4 Ağustos 2023 altın fiyatları kaç lira? İşte canlı altın fiyatları.

Arsa ve tarlalara talep patladı! Konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını solladı! 

Arsa ve tarlaları kapsayan konut dışı gayrimenkul satışları, konut satışlarını resmen solladı. 

SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! 'Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin'

SEDDK tarafından yapılan açıklama hasar ödemesi yapmayı düşünen vatandaşlar için oldukça önemli. SEDKK başkanı tarafından yapılan açıklama dosya sayısı olarak tahminlerinin 600 bin adet olduğunu belirtti. Hasar ödemelerinin milyarlara ulaşacağı uyarısında bulundu.

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu! Hemen bakın!

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı... En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu... Hemen bakın...

1 Ocak 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

1 Ocak 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı. Hesaplanan rakamlara göre, en düşük maaşları görenin resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Milyonlarca kişinin beklediği SSK, BağKur 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. En düşük maaşları duyanın ağzı tam 1 karış açık kaldı... Hemen bakın...

İcraya düşenlere müjde! Borçlarınız silinecek

5 Eylül tarihinde gerçekleşen Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, icra takibine düşen borçların silineceği müjdesini verdi.

Kira ve konut fiyatlarının sebebi emlakçılar mı? İktidar emlakçılar için düğmeye bastı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, konut sektöründe olağan dışı fiyat artışlarına yönelik kapsamlı bir çalışma başlatıldığını açıkladı. Bakan Nebati, konut sektöründeki olağan dışı fiyat artışlarını yakından takip edildiğini belirtirken “Konuyu mercek altına aldık. Gereken neyse yapıyoruz, yap

Kira artış düzenlemesi! 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Kira artış düzenlemesi, kiracıların ilgi odağında yer alıyor. Peki 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

yanmayan döşemelik kumaşları Haberi

yanmayan döşemelik kumaşları

Elvin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Canan Sönmez,  yaptığı açıklamada, otel ve hastaneler ile gezi gemisi, tren, deniz otobüsü ve yat gibi deniz, demir ve hava yolu taşımacılığı yapan araçların ihtiyacı olan özel kriterlere sahip, teknik tekstil ürününü perde ve döşemelik kumaşlar ürettiklerini söyledi.


Perdelik ve diğer dekorasyon kumaşlarında, sipariş üzerine proje bazlı çalıştıklarını ancak stoğunu tuttukları tek özel koleksiyonun, çocuk odalarına yönelik antibakteriyel ürünler olduğunu anlatan Sönmez, kullanım alanlarına göre, projelerin kimisinde ateşe dayanıklı, kimisinde antibakteriyel ya da diğer özelliklerin öne çıktığını vurguladı.


Sönmez, ağırlıkla kamuya açık alanlarda tercih edilen teknik tekstil ürünü perdelerin, artık nihai tüketicilerin de ilgisini çekmeye başladığını ifade ederek, "Teknik tekstil ürünü kumaşlar gittikçe ön plana çıkmaya başladı ancak bu yavaş yavaş nihai tüketiciye de ulaşmaya başladı....