30 / 04 / 2024

Yao Wen

Yao Wen

Dünyanın en büyük güneş paneli üreticisi olan Yingli Solar, Gaziantep Şehit Kamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ nin ana sponsoru oldu.

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yongchang Uluslararası Yenilenebilir Kaynaklar Geri Dönüşüm Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aslan, Lıyao Weı ve Mınghua Zhu ortaklığında kuruldu.

Konut almak isteyenler harekete geçmeli!

Wen Gayrimenkul Uzman Danışmanı Ali Çiçek konut almak isteyen vatandaşları uyararak, "Konut almak isteyenler harekete geçmeli" dedi.

Evini satmak isteyenler dikkat! Bunları yaparsanız...

Doğru fiyatlandırmanın olmadığı gayrimenkullerin satılamadığına değinen Wen Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ve Gayrimenkul Danışmanı Ali Çiçek, gayrimenkul sahipleri için önemli uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi  Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Gökbulut tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi Halaskargazi Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi Halaskargazi Şubesi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pehlül Demirkaya tarafından açıldı.

Genyap Wen Levent güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Levent'te inşa edilen Wen Levent Projesi'nde, 1+1, 1+1 ara dubleks, 2+1 ve 2+1 çatı dubleks daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Wen Levent 2020 güncel fiyat listesi...

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi Şişli Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Pehlül Demirkaya tarafından açıldı. 

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Qunuo Property İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qunuo Property İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lijun Wen tarafından kuruldu.

Wen Levent Residence fiyatları!

Wen Levent Residence fiyatları haberimizde yer alıyor. Genyap imzasını taşıyan projede fiyatlar 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Wen Levent Residence'ta 1+1'ler 577 bin TL'ye!

Genyap imzası taşıyan Wen Levent Residence projesi 126 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Wen Levent Residence ödeme planı!

Genyap İnşaat imzasıyla inşa edilen Wen Levent Residence projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte Wen Levent Residence ödeme planı...

Yao Wen Haberi

Yao Wen

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından törenle açılan zirvenin ana oturumuna TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO’su Yao Wen katıldı.

Merkezi Çin’de bulunan, 2012 ve 2013 yıllarını dünya pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar, enerji sektörünün önemli etkinliklerini sponsorluk yoluyla destekleme faaliyetlerine bir yenisini ekledi.



Yao Wen açılış konuşmasını yaptı

5. Türkiye Enerji Zirvesi’nin açılış töreninde Yingli Green Energy Güney Avrupa CEO’su Yao Wen açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Yao Wen dünyanın 30 farklı ülkesinde faaliyet gösterdiklerini, Yingli Solar Türkiye ofisini ise 2 yıl önce açtıklarını belirterek, “Türkiye’nin sahip olduğu enerji pazarında Yingli Solar...