07 / 05 / 2024

YAPEX Restorasyon Fuarında hangi projeler ödül aldı

YAPEX Restorasyon Fuarında hangi projeler ödül aldı

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuarda 32 projeye ödül verildi.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın büyük önem verdiği ve Yüreğir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu Ölümsüzlük Şehri Misis projesi, YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı.

Osmaniye Belediyesi YAPEX Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Osmaniye Belediyesi Antalya'da düzenlenen 23. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'na katıldı. Belediye, ÇEKÜL tarafından davet edilerek stant açtı.

Edirne Belediyesi YAPEX Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Edirne Belediyesi, 18-21 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da uluslararası boyutta bu yıl beşincisi düzenlenen Kırsal Yaşam Kırsal Yaşam konulu, YAPEX Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda yer aldı.

YAPEX Restorasyon Fuarı’nda 32 projeye ödül verildi!

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuarda 32 projeye ödül verildi.

Samsun, Antalya Yapex Fuarı'nda ilgi gördü!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bu yıl 23.’sü düzenlenen Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’nda açtığı stantla ilgi odağı oldu.

Samsun, Yapex Fuarı'na büyük ilgi gösterdi!

Antalya Expo Center’de 18-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Yapex Yapı Fuarı’nda yerini alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsun’un tanıtımını yaptı ve sergilediği örnek projeleri ile ziyaretçilerin takdirini topladı.

Kepez Belediyesi, Yapex Restorasyon Fuarı'na katıldı!

Antalya Expo Center’da düzenlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda stant açan Kepez Belediyesi, başta yenilenme projesi yürütülen Dokuma Fabrikası olmak üzere fuarla ilgili tüm hizmetlerini tanıtmaya başladı.

Yapı ve Restorasyon Fuarı bugün başlıyor!

Yapı ve Restorasyon Fuarı YAPEX bugün Antalya Expo Center'da 23'ncü kez kapılarını açıyor. Fuarda 300'ün üzerinde firma yer alıyor.

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

18-21 Kasım tarihlerinde Expo Center'da 23'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı hazırlıklarını tamamlayarak yarın ilk misafirlerini ağırlayacak.

Seyhan'ın restorasyon çalışmaları Yapex Fuarı'nda tanıtılacak!

Seyhan Belediyesi 18-21 Kasım tarihleri arasında Antalya Expo Center’da gerçekleştirilecek olan “YAPEX Restorasyon, Renovasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı”na katılacak.

YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı açıldı!

Antalya'da bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı', Antalya Expo Center'de dün düzenlenen törenle açıldı. Fuarda Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroglu konuşma yaptı...

YAPEX Restorasyon Fuarında hangi projeler ödül aldı Haberi

YAPEX Restorasyon Fuarında hangi projeler ödül aldı

Tarihi Kentler Birliği’nin 14 yıldır düzenlediği Özendirme Yarışması’nın ödül töreni, her yıl Antalya’da büyük bir ilgiyle izlenen YAPEX Restorasyon Fuarı’nda yapıldı. Fuar, restorasyon ve yapı sektörüyle tarihi belediyeleri, akademisyenleri ve uzmanları bir kez daha bir araya getirdi. 52 projenin sunulduğu yarışmada 32 projeye ödül verildi.


Tarihi kimliği ile ön planda kendini gösteren ve son yıllarda tarihi ayağa kaldırma adına özveri ile çalışan Tire Belediyesi de proje dalında katıldığı üç eser ile ödüle layık görüldü. Yalınayak Hamamı, Bedesten ve Kutuhan ile yarışmaya katılan Tire Belediyesi proje dalında ödüle layık görüldü. bugün Antalya Anfaş Expo Yapex Fuarı’nda düzenlenen törende ödülünü alan Tire Belediye Başkanı Tayfur çiçek’in mutluluğu ise yüzünden okunuyordu. Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, "Tire’de tarihi...