04 / 05 / 2024

Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma

Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma

Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) gerçekleştirilen toplantıya “Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma” sektörlerinin üst düzey yöneticileri ve ETMK üyesi endüstriyel tasarımcılar katıldı.

Isı yalıtımı yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler!

Binanın iç ve dış etkenlerden korunarak ömrünün uzatılması amacıyla; yapı bileşenleri ve dış ortam arasındaki ısı kaybını azaltmak için yapılan işlemlere ısı yalıtımı deniyor. Peki, ısı yalıtımı yaptırırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Tiril Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiril Yapı Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde, Yusuf Tiril Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Müteahhitlik Taahhüt Yapı Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Çekmeköy'de, Bekir Karademir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Motto İstanbul Yapı Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 150 bin TL sermaye ile, Maltepe Altıntepe Mahallesi'nde, Saygın Can Bilgin Müdürlüğü'nde kuruldu.

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde, Gaziosmanpaşa 'da kuruldu.

Kadim Yapı İnşaat ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Yapı İnşaat ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi, Sefa Sezgin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Şefika Sokak, Dumankaya Flex'te kuruldu.

Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beğendikler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Mertay Beğendik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sitesi 2'de kuruldu.

Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Yapı Ürünleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Darcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Kartal, Petroliş Mahallesi, Truva Sokak'ta kuruldu.

Safir Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Yıldız tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Concepta Plaza'da kuruldu.

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG Seramik İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Galip Çelebi, Aytunç Levent tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cepphe Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tahsin Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Emrah Baran Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedefkar Mimarlık Görsel Sanatlar Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet İltaş tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTİ Mimarlık Teknik İnşaat Gayrimenkul Restorasyon Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin Çiftçi tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma Haberi

Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma

Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Derneği’nin (ETMK) İstanbul Kalkınma Ajansı’nın mali desteği ile yürüttüğü: ‘Endüstriyel Tasarım Tanıtım Ajansı (ETTA) ve Endüstriyel Tasarım Sanal Müzesi (ETSM) Projesi’ kapsamında düzenlediği sektörel toplantıların onuncusu olan “Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma” konulu toplantı gerçekleştirildi.


Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) gerçekleştirilen toplantıya “Yapı Bileşenleri ve Aydınlatma” sektörlerinin üst düzey yöneticileri ve ETMK üyesi endüstriyel tasarımcılar katıldı. Toplantıda katılımcıların karşılıklı beklentileri, sektördeki tehdit ve fırsatlar konuşuldu, tespit edilen sorunlara çözüm önerileri geliştirildi. Toplantının moderatörlüğünü ETMK üyesi endüstriyel tasarımcı Şule Koç üstlendi. Açılış konuşmasını Yapı-Endüstri Merkezi’nden (YEM) Bilgi Organizasyon Grup Yönetmeni Banu Durmuşoğlu ve Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği (AGİD) Başkanı Fahir Gök yaptılar. 


Tespit edilen sorunlar ve getirilen çözüm önerileri aşağıdaki gibidir:


- Tasarım kültürünün sektördeki kobilerde geliştirilmesi ve kurumsal olarak içselleştirilmesi, fikrin...