28 / 04 / 2024

Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı

Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı

13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı'na katılan Samsun Büyükşehir Belediyesi "Tarihimize Yer Açıyoruz" sloganı ile ziyaretçilerle buluştu...

Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayba Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aybar, Mehmet Yaşar Bahçıvan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Hafriyat İnşaat Yapı Nakliye ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kahraman tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.

Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Çağlıyan tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, Umutreis Caddesi'nde kuruldu.

EKS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EKS Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadir Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ekim'de Maltepe, Cevizli Mahallesi, Hızır Reis Sokak'ta kuruldu.

Evya Bilgisayar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evya Bilgisayar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Bol, Ferhat Bol tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim'de Esenyurt, Ardıçlı Mahallesi'nde kuruldu.

Kural Medya Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kural Medya Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Latif Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 800 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüceoğlu İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Yüce tarafından 15 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Güngören, Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

IPC Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

IPC Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulrahman Gholoom AA Alnajjar tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGS Yapı Malzemeleri ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rüstem Seven tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Dinç Sokak'ta kuruldu.

Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Aladağlar Yapı Malzemeleri ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Çiftkaya, Dovletmyrat Allayev tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Eylül'de Emin İş Merkezi, Bahçelievler'de kuruldu.

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Land Development Yapı Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi, Metin Şen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Sarıyer, İstinye 'de kuruldu.

YCL Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCL Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selim Yücel tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül 2014 tarihinde Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Nilay Yapı Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilay Yapı Tekstil ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Halis Turan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı Haberi

Yapı Denetleme ve Restorasyon Fuarı



Tarihimize yer açıyoruz Sloganı ile farklı bir tarzda dizayn edilen ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen stand oldukça ilgi çekti.


Saathane projesinin öncesi, şimdiki durumu ve tamamlandıktan sonra alacağı son şeklin farklı süreçlerle anlatıldığı çalışmada gerçek inşaat kalıntıları ve moloz yığınlarının kullanılması ziyaretçilerin merak ve yoğun ilgi göstermesini sebep oldu. Standı ziyaret eden ziyaretçiler Büyükşehir Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'dan süreçle ilgili bizzat bilgi alma şansı da buldular.


TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ ÖDÜLLERİ BAŞKAN YILMAZ'DAN


Kurulduğu 2000 yılından bu yana ülkemizin birçok ilinde yüzlerce tarihi yapının restore edilerek ülkemize kazandırılmasına vesile olan Tarihi Kentler Birliği 2001 yılından bu yana da yerel yönetimleri teşvik etmek ve tarih bilincinin daha yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile restorasyon, proje ve uygulama ödülleri...