26 / 07 / 2024

yapı estetik mimarı

yapı estetik mimarı

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, toplam inşaat alanı 60 bin metrekareden fazla olan konut ve rezidans yapılarında estetik mimari için İstanbul Büyükşehir Belediyesinden onay alınması gerekeceğinin altını çiziyor..

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

İstanbul'da dönüşüm nasıl yapılmalı? Mimar Şenol Gökner 'nüfus azaltılmalı' dedi!

İTÜ 2006 mezunu Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından Marmara depremi ile ilgili paylaşımda bulundu ve İstanbul'un dönüşümüne değindi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Hem sağlam, hem de uygun fiyatlı bir ev sahibi olmak istemez misiniz? 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

Hafif çelik yapılar, mimar ve mühendisler kontrolünde hazırlanan tasarımı ve statik hesaplamalarıyla size konfor, estetik ve yapı güvenliğini üçlüsünü bir arada sunuyor. İşte 1 Eylül 2022 Çelik ev fiyat listesi!

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Selimiye Camisi'ne kapsamlı restorasyon!

Edirne’deki Selimiye Camisi için kapsamlı bir restorasyon yapılacak. Mimar Sinan'ın "ustalık eserim" dediği Selimiye Camisi'ne en son 1982 yılında kapsamlı bir restorasyon yapılmıştı..

Estetik Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Estetik Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şahin Çelik ve Kaan Çelik ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gerze'de Mimar Estetik Komisyonu kuruldu!

Gerze Belediyesi bünyesinde özel proje alanı içerisinde yapılacak olan Tip Projelerin geliştirilmesi, değiştirilmesi ve yeni projeler üretilebilmesi için mimari estetik komisyonu kuruldu.

Binalar sağlam ama estetik yok!

Mimar Ahmet Çelik, ilimizdeki bina yapılarının genelde sağlam olduğunu ancak binaların estetik kısmıyla ilgili örnek gösterebileceğimiz bina sayısının çok az olduğunu söyledi

Ecem Karaağaç kimdir?

Eylül 2015 Akya Global Yapı'da Mimar olarak çalışmalarına devam eden Mimar Ecem Karaağaç kimdir?

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.

yapı estetik mimarı Haberi

yapı estetik mimarı

GÖKDELEN inşaatları kategorisinde dünyada dördüncü seçilen İstanbul'un bina görünümüne yeni standartlar getiriliyor. 

PWC'nin araştırmasına göre dünyadaki en ideal 22. Metropol seçilen İstanbul'da binaların görsel açıdan uçuk tasarımlı olmaması, şehrin ve projenin inşa edildiği bölgenin genel yapısına uygun özellikler taşıması için düğmeye basıldı. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, buna göre müstakil yapı adedi 50 veya daha fazla olan uygulamalarla, toplam inşaat alanı 60 bin metrekareden fazla olan konut ve rezidans yapıları için estetik mimari için de İstanbul Büyükşehir Belediyesinden onay alınması gerekeceğinin altını çiziyor. Bu onayın yalnızca konudan kapsamadığına değinen Hakan Erilkun, şunları söyledi: "Alınan karara göre toplam kat alanı 40 bin metrekareden fazla olan iş ve alışveriş merkezleri ile özellik arz eden yapılar, toplam inşaat alanı 100 bin metrekareden...