02 / 10 / 2024

yapı fuarı Ege Seramik

yapı fuarı Ege Seramik

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırladı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’e yoğun ilgi!

Türk yapı sektörünün Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki en büyük buluşması 21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i 30.195 kişi ziyaret etti.

21. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir açıldı!

21 yıldır, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nin en büyük fuarı olma özelliği taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’de sektördeki en son teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergileniyor. Fuar, 8 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek.

21. Yapı Fuarı, İzmir'de kapılarını açtı!

21. Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapı sektörü temsilcilerini "Fuar İzmir - Gaziemir"de bir araya getiriyor.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

Ege Seramik yeni ürünleriyle 38. Yapı Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik 21-25 Nisan tarihleri arasında 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı’na katıldı. Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olarak gösterilen Yapı Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırladı.

Ege Seramik Yapı Fuarı'nda 33 serisini tanıtacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

20. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir'i 28 bin 418 kişi ziyaret etti!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün Ege ve Akdeniz bölgesindeki en köklü ve en büyük buluşması olan 20. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, yapı sektörünün profesyonellerini bir araya getirdi.

Ege Vitrifiye, 37. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Ege Vitrifiye, banyolarda modern ve ideal çözümler sunmayı hedefleyen ve sadece zarafeti ile değil, benzersiz tasarımları ile de banyolarında modern bir atmosfer yakalamak isteyenlere Yapı Fuarı’nda alternatifler sundu.

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’nda yer aldı!

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırladı.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

yapı fuarı Ege Seramik Haberi

yapı fuarı Ege Seramik

Ege Seramik, Spring Collection İle Yapı Fuarı’nda yer aldı. Fuara geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türk ve yabancı sektör profesyonelleri, temsilcileri ve bireysel müşteriler katılım gösterdi.


23 ülkeden 150 yabancı sermayeli şirketi ağırlayan Yapı Fuarı uluslararası bir organizasyon olma özelliği ile Türk yapı sektörüne önemli katkıda bulundu. Her sene farklı bir ülkenin konuk edildiği organizasyonda bu sene konuk ülke Güney Kore oldu. 


Ege Seramik, Spring Collection 2014’ü Salon 9 Stand 301’de profesyonellerle buluşturdu. Seramik sektörünün önemli markası Ege Seramik, elegant-şık serilerinin ve farklı dokuların yer aldığı koleksiyonu ile yine dikkatleri üzerine çekti.


Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller fuara katılımları ile ilgili görüşlerini aktardı. Yedigüller; ‘’ 2014 yılının önemli fuar organizasyonlarından biri olarak gösterilen İstanbul Yapı Fuarına Ege Seramik olarak her...