02 / 05 / 2024

yapı fuarı katılım

yapı fuarı katılım

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar, 21 Nisan'da başlayacak Yapı Fuarı'nın inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olduğunu belirtti..

Çiftçiler hemen bakın! Ziraat Katılım Bankası duyurdu: Çiftçilere düşük kar payı oranlı 'tarım finansmanı' verilecek!

Ziraat Katılım Bankası tarafından, ülke sınırları içinde yapılan tarımsal üretim faaliyetleri için tarımsal üretime dair düşük kar payı oranlı yatırım ve işletme finansmanı sağlanacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Emlak Katılım'dan gayrimenkul sektörünü destekleyici projeler!

Gayrimenkul sektöründe piyasa yapıcı kurum olmak, kentsel dönüşümle ilgili finansal çözümler sağlamak ve sektörün gelişimine destek olmak üzere oluşturduğu ürünlere her geçen gün yenilerini ekleyen Emlak Katılım, Bina Tamamlama Sigortası ürününü geliştirdi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan üç adet 300 milyon TL kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın üç adet 300 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

Emlak Katılım’dan kentsel dönüşümde güven verici finansman çözümleri!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, kentsel dönüşüm ile riskli yapılarda ya da riskli alanlarda ikamet eden kat maliklerinin daha sağlam ve modern binalarda oturmalarını sağlamak amacıyla yeni finansman çözümleri geliştirdi. 

Mühendislik ve mimarlık mezunu gençlerin istihdama katılım sağlanması için önerge verildi!

Ülkemizde mühendislik, mimarlık ve ilgili alanlardan mezun olan gençlerin istihdam süreçlerine katılımının sağlanması için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla önerge verildi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 15 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına SPK'dan onay geldi.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş. tarafından, yurt içinde, 5 milyar TL ile sınırlı olarak, kira sertifikası ihraçları için SPK'ya yapılan ihraç tavanı başvurusu onaylandı. 

Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL'lik tahvilinin 8. kupon ödemesi tamam!

Katılım Varlık Kiralama tarafından ihracı gerçekleştirilen 200 milyon 100 bin TL nominal değerli, 3 ayda bir kupon ödemeli TRDKTLM42012 ISIN kodlu finansman bonosunun 8. kupon ödemesi yapıldı.

Emlak Katılım'dan ödemelere erteleme imkanı!

Emlak Katılım, bireysel ve kurumsal müşterilerine, 31 Mart 2020 tarihine kadar yapılması gereken taksit, kar payı ve anapara ödemelerinde erteleme imkanı sunuyor

Katılım Varlık Kiralama 1.2 milyon TL'lik kar payı ödemesi yaptı!

Katılım Varlık Kiralama tarafından TRDKTLM62010 ISIN kodlu kira sertifikasının 7. kupon dönemine ilişkin 1 milyon 220 bin 994 TL TL'lik kâr payı ödemesi yapıldı...

Katılım Varlık Kiralama 6.7 milyon TL'lik kar payı ödemesi yaptı!

Katılım Varlık Kiralama tarafından TRDKTLM52011 ISIN kodlu kira sertifikasının 7. kupon dönemine ilişkin 6 milyon 722 bin 599,99 TL'lik kâr payı ödemesi yapıldı...

yapı fuarı katılım Haberi

yapı fuarı katılım

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar, 21 Nisan'da başlayacak Yapı Fuarı'nın inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olduğunu belirterek, ulusal ve uluslararası içerikteki etkinlikleri, yeni iş fırsatları ve ticari bağlantılar kurmaya imkan sağlayan platformları ile fuann sektöre ivme kazandırdığını söyledi. Hinginar, büyüyen kamu yatırımları başta olmak üzere Kazakistan gündemindeki tüm yapı işlerinde, Türk müteahhitlerinin ve inşaat malzemesi üreticilerinin daha etkin olabileceklerini belirtti. 


YENİ İŞ FIRSATLARI SUNACAK 

Yapı Fuarı kapsamında düzenlenen "iş Geliştirme Platformu"nun bu yıl konuk ülke toplantısında, Kazakistan ile iş birlikleri, yeni iş fırsatları ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönündeki çalışmaların ele alınacağını aktaran Hinginar, "Kazakistan 2014 yılında 15 milyar doları aşkın inşaat harcaması gerçekleştirdi ve 6.9 milyar dolar inşaat malzemesi ithal etti....