03 / 05 / 2024

Yapı-Güç firması valilik analizi

Yapı-Güç firması valilik analizi

Büyükşehir Belediyesi, il özel idarelerinin kapanmasının ardından bünyesine geçen eski Valilik binası için performans analizi yaptırıyor.Analizi Yapı-Güç firması yapacak.

Yapı güçlendirme sınırı belli oldu!

Yapı güçlendirme izni şartları açıklandı. Parsel sınırlarını aşan güçlendirmeye izin verilmeyecek. Güçlendirme için kat ya da parsel maliklerinin en az beşte dördünün muvafakatı aranacak.

Demirkapı Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkapı Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Delbe tarafından kuruldu.

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...

DYO 'Yapı Günleri'nin sponsoru oldu!

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanes Elektrik İnşaat Yapı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Elmas  tarafından kuruldu.

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dew Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Canberk Sevilmiş tarafından kuruldu.

Yapı güvenliğinden taviz verilmemeli!

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Abdülkadir Deniz, İstanbul Kartal'da çöken binanın yapı güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdiğini dile getirdi. 

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeleş Yapı Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necip Solmazgül tarafından kuruldu.

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Sp Grup Yapı Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sp Grup Yapı Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şirjat Pur tarafından kuruldu. 

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümmer Yapı Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Akalay tarafından kuruldu. 

536 yapı denetim firması işten men edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin sıkıntılı bulduğu yapı denetim sistemine geçtiğimiz yıl sıkı bir denetim yapıldı. Denetlenen ve sıkıntılı olan 536 yapı denetim firmasına ‘işten men’ cezası verildi..

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat!

Kemerlife 23 Metal Yapı güncel fiyat listesi kapsamında projedeki dairelerin fiyatları 170 bin dolardan başlıyor. Proje üç blok olarak yükseliyor...

Yapı-Güç firması valilik analizi Haberi

Yapı-Güç firması valilik analizi

İzmitli Yapı-Güç firmasının yaptığı bu analizin ardından binanın kentsel dönüşüme uygun olup olmadığı, depreme dayanıklı olup olmadığı ortaya çıkacak. Eğer bina dayanıklı çıkarsa, Büyükşehir Belediyesi binayı yıkmayacak. Aksi durumda ise yıkım işlemlerine başlanacak. Bu çerçevede binanın dayanıksız çıkması ve o alanın altının otopark, üstünün ise rçıeydan olması bekleniyor. 


Kocaeli...