03 / 05 / 2024

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç

Feriha Koç, 22 Nisan 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Peki, Feriha Koç kimdir? Feriha Koç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor! İşte detaylar…

İş arayanlar dikkat! Yazılı ve sözlü sınav yok. Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Destek Personeli alacak. İşte detaylar…

11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, deprem bölgesindeki hasar tespitiyle ilgili konuştu. 11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megaron Mühendislik İzolasyon Yalıtım Malzemeleri Yapı İşleri İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Gençlere müjde! DSİ bekçi alımı yapıyor! Başvurular başladı! İşte başvuru ekranı...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) taşra teşkilatında çalışacak 50 bekçi alımı yapacağını duyurdu. Peki şartları neler? DSİ başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

DSİ'den gençlere müjde! Devlet Su İşleri 18-40 yaş arası personel alımı yapıyor! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) 'taşra teşkilatında' çalışacak olan '50 bekçi' alımı yapacağını ilan etti. Adayların, en fazla 40 yaşında ve en az lise ve dengi okul mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekiyor. İşte başvuru detayları...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kurallara uymayan yapı denetim firmalarına 38 milyon TL ceza kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 20 bin 822 büro, 60 bin 949 şantiye denetimi yaptı. Denetim sonucunda kurallara uymadıkları saptanan firmalara 38 milyon TL ceza verildi.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç Haberi

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç

Feriha Koç kimdir?

Feriha Koç, 1964 yılında Sivas Yıldızeli’nde doğdu. Feriha Koç, 1985 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun olmuştur.


1986 – 1989 yılları arasında Turhal Belediyesinde İmar Müdürü, 1989 - 2005 yılları arasında Tokat Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Mimar,  2005 – 2011 yılları arasında Tokat Bayındırlık ve İskan  İl Müdürü iken  10.03.2011 tarihinde milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etmiştir.


12.07.2011 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığında uzman olarak göreve başlamış ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Merkez Yapı Denetim Komisyon Üyesi olarak görev yapmıştır.


27.05.2014 tarihinde Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 23.06.2014 tarihinde Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Daire Başkanı olarak atandı. 


Feriha Koç, 22.04.2015 tarihinde ise Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına atandı.




Feriha Koç Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcılığı'na...