10 / 05 / 2024

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat iletişim

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat iletişim

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uzun tarafından kuruldu. 

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Ant Yapı yurt dışında 3 milyar dolarlık proje üretti!

Yurt dışında sayısız proje üreten Ant Yapı, yatırımlarına devam ediyor. 3 milyar dolarlık proje üreten Ant Yapı, konut proje inşaatlarını hızlandırdı.

Validebağ Korusu'nda yapılacak proje için tepkiler büyüyor!

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde bulunan ve birinci derece doğal ve tarihi sit alanı olarak tescillenmiş Validebağ Korusu’nda hayata geçirilmesi planlanan projeyi istemeyen ve yapılmaması için nöbet başlatan vatandaşlar konuya tepki göstermeyi sürdürüyor.

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inter Group Yapı Ve Proje Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Taş tarafından kuruldu.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi 8 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçan Yapı Teknik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zabit Uçan tarafından kuruldu.

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat iletişim Haberi

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat iletişim

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uzun tarafından kuruldu. 

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Yapı Park Proje Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: 100.Yıl Mah.Veysel Karani Cad. Automall St.D Bl.A.N.15 D/1b23...