30 / 04 / 2024

Yapı Teknolojileri adres

Yapı Teknolojileri adres

Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Mehmet Serdar Tavukçu tarafından 12 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da Mermerciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

İnovatech Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnovatech Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadriye Batman tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Aslıtek Yapı Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslıtek Yapı Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yalın tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusufbey Group Yapı Teknolojileri İnşaat Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Koncuk tarafından kuruldu.

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baumaks Yapı Teknolojileri Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Songül Akalın tarafından kuruldu.

Metak Yapı Teknolojileri Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metak Yapı Teknolojileri Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Akyel ve Metin Akyel ortaklığında kuruldu.

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Sancaktepe'de Yusuf Orhan tarafından kuruldu.

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mavi Katre Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Libra İnşaat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Libra İnşaat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Sevim tarafından kuruldu.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Yapı Teknolojileri adres Haberi

Yapı Teknolojileri adres

Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi, Mehmet Serdar Tavukçu tarafından 12 milyon 250 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi iş konusu; Donatılı ve yalıtımmı monolitikbeton kalıpları ve panel duvar sistemleri ile dış cephe montolama işlemleri.


Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi adres: Beylikdüzü, Mermerciler Sanayi Sitesi, 8. Cadde,...