08 / 05 / 2024

Yapı Türk projeleri

Yapı Türk projeleri

Yapı Türk tarafından Halkalıda inşa edilen Elitistpark'ta iskan alındı ve kat mülkiyetine geçildi. Şu anda satışta olan 77 ve 80 metrekare büyüklüğe sahip 1+1-daireler ve 92-107 ve 111 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler bulunuyor...

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşterilere toplam 500.000 Türk Lirası World Puan hediye

19 Ekim 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olanlara toplam 500.000 Türk Lirası değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 Türk Lirası’na varan puan kazanma şansı…

6 bankada resmen deprem yaşanıyor! ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB, peş peşe duyurdu! Duyanlar inanamadı

6 bankada resmen deprem yaşanıyor... ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB, peş peşe duyurdu! Duyanlar inanamadı... İşte detaylar...

Bankalardan şok karar! Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB tek tek açıkladı! Duyanlar küçük dilini yuttu

Bankalardan şok karar geldi. Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB arka arkaya açıkladı. Bu son dakika kararını duyanlar küçük dilini yuttu...

6 bankada kıyamet koptu! Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı! Duyanların dudağı uçukladı!

Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı, 6 bankada kıyamet koptu. İşte detaylar... 

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31834 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Telekom KPSS'siz 6 bin lira maaşla personel alacak! Türk Telekom personel alımı başvuruları nasıl yapılır?

Türk Telekom 6 bin lira maaş ile çalışacak personel alacak! Ayrıca KPSS şartı bulunmuyor! Peki, Türk Telekom 2022 senesi personel alım koşulları nelerdir? Başvurular nasıl yapılır? İşte tüm ayrıntılar...

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31711 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk yapı malzemelerinden yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk yapı malzemeleri sektörü yılın ilk on ayında 25,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı yüzde 45 arttı! 

Türk yapı malzemeleri sektörü ihracatı 2021 senesinin ilk 7 ayında önceki ayın aynı dönemine oranla yüzde 45,9 oranında yükseldi. 

Türk yapı malzemeleri dünyada ilk 10’da!

Türk yapı malzemeleri sektörü merakla beklenen rakamlara göre, dünya sıralamasında iki basamak birden yükseldi ve dokuzuncu sıraya oturdu.

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yapı Türk projeleri Haberi

Yapı Türk projeleri

Yapı Türk tarafından Halkalıda inşa edilen Elitistpark'ta iskan alındı ve kat mülkiyetine geçildi. Şu anda satışta olan 77 ve 80 metrekare büyüklüğe sahip 1+1-daireler ve 92-107 ve 111 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 daireler bulunuyor. Toplam satıştaki konut sayısı 20 olarak veriliyor. Satıştaki en düşük daire fiyatı 245 bin lira olarak sunuluyor. Kredili konut almak isteyenler doğrudan bankaya yönlendiriliyor. Şirket içinde farklı bir ödeme planı bulunmuyor. Yaklaşık 6 bin 500 metrekare üzerine yayılan projenin 4 bin 900 metrekaresinin yeşil alana ayrıldığı aktarılıyor. 


Bugün...