05 / 05 / 2024

yapı yenileme

yapı yenileme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2030 yılına kadar bir depremin olabileceği konusunda uyardı. Özhaseki, ''Her yıl 200 bin bağımsız birimi dönüştürebilirsek İstanbul'u depreme hazırlamış oluruz'' diye konuştu.

Ehliyet yenileme ne zaman yapılır? Yenileme ücreti ne kadar?

Ehliyet yenileme, sürücülerin belirli dönemlerde yapması gereken bir işlemdir. Bunun için, 2024 yılında belirlenen ücret tutarını ödeyerek ehliyet yenileme işlemi yapılır. Peki ehliyet yenileme ne zaman yapılır ve yenileme ücreti ne kadardır? İşte ehliyet yenileme ile ilgili bilgiler...

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da başlıyor!

Akdeniz Tanıtım A.Ş. tarafından bu yıl 26’ncısı düzenlenecek Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek.

YAPEX Fuarı 14 Kasım'da Antalya'da açılacak!

Uluslararası Yapı Malzemeleri İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX), 14 Kasım'da Antalya Expo Center'de kapılarını açacak.

Ordu Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan meclis toplantısında Gölköy ve Kabadüz'de cephe yenileme çalışmaları yapılması kararlaştırıldı.

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

11. Uluslararası İnşaat Fuarı Ankara'da açıldı!

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Ankara'da kapılarını açtı. Sektör temsilcileri, son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı.

Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi 40 çağdaş yapı arasında!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Mies Van Der Rohe Ödülü 2017'de yüzlerce projeyi geride bıraktı. Tabanlıoğlu, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile 40 çağdaş yapı arasında gösterildi.

Uzunçarşı Yenileme Projesi 2. Etap'ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde 2.etap yapım işi ihalesi tamamlandı.

AYTO'dan Yapex 2016 çıkarması!

Aydın Ticaret Odası’na inşaat sektöründen kayıtlı üyeleri,bu yıl 24. kez düzenlenen Uluslararası YAPEX Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’nı ziyaret etti.

Van Şerefiye TOKİ 2016 kura çekilişi yapıldı mı?

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilen 248 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki Van Şerefiye TOKİ 2016 kura çekilişi yapıldı mı? İşte Van Şerefiye TOKİ 2016 tüm detayları...

Sakarya Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmalarının başlayacağını belirten bir açıklama yaptı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Van Şerefiye TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak 2016?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı. Peki Van Şerefiye TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak 2016?

yapı yenileme Haberi

yapı yenileme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " İstanbul özelinde tüm bilim adamları 2030 yılına kadar bir depremin olabileceğini söylüyor. Bu depremin de 7 şiddetinde olabileceği öngörülüyor. Kentsel dönüşüm burada devreye girmeli ve bunu bir fırsata çevirmeliyiz. Her yıl 200 bin bağımsız birimi dönüştürebilirsek İstanbul'u depreme hazırlamış oluruz." dedi.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Özhaseki, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca bir otelde gerçekleştirilen Şehircilik Şurası'nda yaptığı konuşmada, gelecek 30 yıl içinde Marmara'da yaşanması muhtemel deprem tehlikesine dikkati çekti.


Özhaseki, deprem tehlikesine karşı uyarılarda bulunmanın yeterli olmadığını ve hızlı bir şekilde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdürülmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:



"Depreme dayanıksız olan yapıları böyle bırakmayıp, yenileme ve dönüşüm çalışmalarını devam ettirmeliyiz. İstanbul özelinde tüm bilim adamları 2030 yılına kadar bir depremin olabileceğini söylüyor. Bu depremin...