14 / 05 / 2024

Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Vural Utku Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desa Çelik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promaksteel Endüstriyel Ve Yapısal Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Erdoğan Bitnel tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bahar Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eşref Çelik  ve Husamettin Arslan tarafından kuruldu.

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkc Yapı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kocaoğlu tarafından kuruldu.

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ga Yalıtım Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Arı tarafından kuruldu. 

Eksilmez Teknik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksilmez Teknik Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Eksilmez tarafından kuruldu. 

2u Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2u Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fenix Dizayn Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serağ Kotevoğlu tarafından kuruldu. 

Modart Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modart Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Heybetli tarafından kuruldu. 

Oflaz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oflaz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oflaz tarafından kuruldu. 

Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi nerede

Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Vural Utku Çelik tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.


Yapıçelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...