03 / 05 / 2024

YapıRadar

YapıRadar

Pir Yazılım ve "YapıRadar" işbirliği müteahhit ve şantiyecilere “2021 yılbaşı hediyesi gibi” bir indirim avantajı ile önemli bir fırsatı sunuyor.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de yapım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştirecek. İşte yatırımcıların radarına giren ihale ilanı...

Emlak Konut GYO arsaları Fuzul Yapı radarında!

Yeni projesi Air Başakşehir'i geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Fuzul Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. Firma son olarak Emlak Konut GYO’nun Dikilitaş ihalesini kazandı.

Proje bilgi bankası Yapıradarcom, müteahhitler ile tedarikçileri buluşturuyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Yapıradar. com Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın ile Yapıradar. com'u masaya yatırdı.

Şantiyeler dijitalleşiyor!

Pir Yazılım ve "YapıRadar" işbirliği müteahhit ve şantiyecilere “2021 yılbaşı hediyesi gibi” bir indirim avantajı ile önemli bir fırsatı sunuyor.

Yerli inşaat malzemesi kullanımı ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Tedarikçiler ile müteahhitler arasında mal-hizmet alışverişi için meydana getirilen proje veri ve talep bankası YapıRadar, inşaat malzemelerinde toptan fiyatların yüzde 7,5 oranında arttığını belirtti.

Yerli inşaat malzemesi kullanımı konut fiyatlarına yansıyacak!

Tedarikçiler ile müteahhitler arasında mal-hizmet alışverişi için meydana getirilen proje veri ve talep bankası YapıRadar, maliyetleri artan inşaat malzemelerinin yerine, yerli malzemelerin ve teknolojik partnerlerin kullanılmasıyla konut fiyatlarını yüzde 15 seviyesinde düşeceği kaydedildi.

Milli Gözetim Radarı, Gaziantep'te kuruldu! 

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) ve DHMİ iş birliğiyle yapılan Milli Gözetim Radarı, Gaziantep Havalimanı'nda kuruldu. 112 kilometre menzile sahip radarın teslimati gelecek hafta yapılacak... 

3. Havalimanı'na Meteoroloji Kulesi yapılıyor!

Türkiye’de ilk kez bir havalimanına "Meteoroloji Kulesi" inşa ediliyor. 3. Havalimanına yapılacak olan kulenin, dünyanın en gelişmiş meteorolojik teknik cihazları, radar ve uydusu ile donatılacağı belirtildi.

İnşaatçılar Afrikayı radarına aldı!

Yapı Sektörü Güney Afrika'yı radarına aldı. Sektör temsilcileri, Johannesburg'da tertip edilen BAUMA Conexpo Africa 2015'e katıldı. İş adamları Güney Afrika'yı kıtanın kapısı olarak gördüklerini belirtti.

Kocaeli Radar Caddesi'ndeki inşaatta son durum!

Yaklaşık bir yıl önce bina inşaatı yapılırken çöken istinat duvarı nedeniyle kapanan Radar Caddesi’yle ilgili aradan geçen bir yıla rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı.

SRC Yapı'nın 2023 hedefi 1 milyar ciro!

Kısa sürede küvet, jakuzi ve kabinde dünyanın sayılı üreticisi haline gelen SRC Yapı bugünlerde ise yabancıların radarında. işte SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü röportajı;

SRC Yapı'nın 2023 hedefi 1 milyar ciro!

Karaköy’deki Perşembepazarı’nda temeli atılan ve kısa sürede alanında dünya devi haline gelen SRC Yapı, yabancıların da radarına girdi. Halen Hadımköy’de 40 bin metrekarelik bir alanda üretime devam ediliyor.

YapıRadar Haberi

YapıRadar

Yap-Sat’çılar, Taahhütçüler ve Alt Yükleniciler için; PİR Yazılım ve Yapı Radar önemli bir iş birliği yaptı. Müteahhit ve taşeronun şantiyelerini “dijital” ve “akıllı” yönetime geçirebilmek amacıyla şantiyecileri kapsayacak bu iş birliği çerçevesinde Yapı Radar.com sistemi üyeleri ve PirCloud platformu takipçileri her iki siteye de avantajlı bir şekilde üye olabilecekler. Bu fırsat ile şantiyeciler ve tedarikçiler 2021 yılında işlerini çok daha kolay yönetebilir ve büyütebilir hale gelecekler.

Şantiyelerini şirket merkezine PİR ile bağlayarak veri ve döküman paylaşımı yapabilecekler, kayıp ve kaçaklarını minimize edebilecekler, şantiyelerin gidişatını anlık olarak cep telefonları üzerinden kontrol edip, müdahale edecek hale gelebilecekler.  Yeni yılda “dijital” ve “akıllı” yönetime geçiş operasyonlarını bu gibi önemli platformların önemli değerli iş birlikleri ile daha da ekonomik bir şekilde yapabilecekler.

PİR sayesinde şantiyeciler satın almadan...