05 / 05 / 2024

Yapısa Gayrimenkul İnşaat adres

Yapısa Gayrimenkul İnşaat adres

Yapısa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sabancı tarafından 500 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Staley Radford Gayrimenkul İnşaat Ticaret Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurikon Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alperen Kurnaz ve Talha Kurnaz ortaklığında kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Snova Yapı Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Parlak tarafından kuruldu.

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Area Yapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nede 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Solmaz tarafından kuruldu.

Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gkb Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Taştan tarafından kuruldu.

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Street Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Sağlam tarafından kuruldu.

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymç Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yalçın Yamaç tarafından kuruldu.

Yapısa Gayrimenkul İnşaat adres Haberi

Yapısa Gayrimenkul İnşaat adres

Yapısa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Sabancı tarafından 500 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kartal, Kordonboyu Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde kuruldu. 


Yapısa Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...