18 / 05 / 2024

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Aydın Selimoğlu, Mustafa Hilmi Sadıkoğlu, Muhittin Sadıkoğlu, Birol Selimoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs'ta kuruldu.

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İntegral Konut İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limatek Yapı Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Erzengin tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serra Dönüşüm Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serra Aksakal ve Mustafa Mahmut Aksakal ortaklığında kuruldu. 

Su Konut Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Konut Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ufuk kahraman, Hatica Kahraman ve Hülya Ergen ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Fth Konut Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fth Konut Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Sabuncu ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Tanrıverdi, Ömür Dikme ve Cenk Altan ortaklığında kuruldu.

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tataroğlu Mimarlık Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Selçuk Pusa Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Ümraniye, Esenkent Mahallesi'nde kuruldu.

Tekyön Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyön Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Onur Can Demirbaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi'nde kuruldu.

My Stil Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

My Stil Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Yörük, Metin Akay, Murat Sağlam, Savaş Çelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Virataş Yapı Madencilik Nakliyat İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Bayram Kalaycı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Küçükçekmece, Yarımburgaz Mahallesi, Halkalı Altınşehir'de kuruldu.

Arter Toplu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Toplu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, 18 Şubat 2015'te Doğan Yıldız Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi

Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Aydın Selimoğlu, Mustafa Hilmi Sadıkoğlu, Muhittin Sadıkoğlu, Birol Selimoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. 


Yapısel Konut İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   a-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...