04 / 05 / 2024

yapısız ruhsatlar

yapısız ruhsatlar

Banka kredilerinde faiz oranlarının geçmiş dönemlere oranla yüksek olması, ev sahibi olmak isteyenleri yüzde 55 gibi çok yüksek oranla senetli satışlara yöneltti.

Bakan Özhaseki: 'Evlerini yerinde yapıp teslim edeceğiz, şeref sözü'!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümle yenilenecek evlere eskiden aynı yerde oturanların yerleştirileceğini söyledi. Özhaseki, "Evlerini yerinde yapıp kendilerine teslim edeceğiz, şeref sözü. Daha ne diyelim?" dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Başvuran yeni yıla borçsuz harçsız girecek! En büyük borç kapatma kredini kaçırmayın!

Başvuru yapan kişiler 2023 yılına borçsuz harçsız girecek. İş Bankası, TEB, ING, Yapı Kredi, QNB, Akbank, Garanti BBVA’ya borcu olan vatandaşlara müjdeli haber geldi. İşte detaylar!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! Platformu kullanan işletme sayısında rekor düşüş!

E-ticaretten alışveriş yapıyorsanız dikkat! E-ticaret platformu kullanan işletme sayılarında rekor düşüş gözlendi. Uzmanlar düşüşün nedenini neye bağlıyor? İşte yanıtı…

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Sızır’da 240 taksitle ucuz konut!

Aylarca duyurular yapılan 81 ilde 250 bin konut projesi 14 Eylül 2022’de açıklandı. Ucuz sosyal konut düsturuyla yola çıkan proje Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konu projesi. İşte 8 soruda bütün detaylarıyla TOKİ Sivas Sızır projesi…

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Levent Sözügüzel tarafından kuruldu.

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Söz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Sunar tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul projesinden vazgeçilmesi söz konusu değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nden herhangi bir vazgeçilmenin söz konusu olmadığına vurgu yaparak, "Şu anda yapılması gereken planlama süreci, yine ÇED süreci ilerletiliyor. Bu çerçevede süreç yürüyor. Herhangi bir aksama, problem yok" diye konuştu.

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Kapısız İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kapısız tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında 'yapısız taşınmaz' riski!

Yabancı uyruklu gerçek kişiler, gerekli kanuni kısıtlamalara uyulması şartıyla, ülkemizde konut, iş yeri, arsa ve tarla gibi nitelik bakımından her türlü taşınmazı satı alabiliyor. Fakat özellikle yapısız taşınmazların edinilmesi durumunda büyük riskler bulunuyor...

yapısız ruhsatlar Haberi

yapısız ruhsatlar

Banka kredilerinde faiz oranlarının geçmiş dönemlere oranla yüksek olması, ev sahibi olmak isteyenleri yüzde 55 gibi çok yüksek oranla senetli satışlara yöneltti. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Ev sahibi olmak isteyenler konutu inşa eden firmayı iyice araştırılmalı, yapı ruhsatını görmeden senetle ev alma işine kesinlikle girmemeli" diyor. Son zamanlarda artan senetli satışlar ticarette 'güven' dönemini yeniden başlatırken, uzmanlar konut satışlarını kolaylaştırmak için yapılan senetli satışlarda mağduriyetler yaşanmaması için yeni ev alacakları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Ankara'da faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en önemli gayrimenkul firmalarından biri olan Onursal Gayrimenkulun Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, faizlerin geçmiş dönemlere oranla yüksek seyri nedeniyle banka kredisi kullanma oranının son aylarda iyice azaldığını belirterek, faizden kaçanların senetli satışlara yöneldiğini söyledi. "Tüketicinin son...